Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Sarajevo-Tuzla i dalje, ili Sarajevo-Gorazde i dalje. Bolje ne praviti ako prije Sarajeva nije jedan od ova dva grada.
potpuno se slazem. ne treba ovaj dio RS vezati za sarajevo na bilo koji nacin. RS treba da gradi puteve potpuno ignorisuci federaciju, kao da je federacija provalija. a vi gradite mrezu puteva po trokutistanu. toliko je zbijen prostor 24% da vas nece puno kostati.
@shahzudin Ja Tursku ne hvalim , jer oni prvo gledaju njihov interes. Meni se isto ne svidja da prave te neke trilaterale Turska-BiH-Srbija, a to znaci da oni gledaju sta je korisno za njih. Nama su Turci vec okretali ledja, i ako bude za njihovu korist opet ce to napraviti. Sto se tice puta mi moramo povezati Sarajevo sa Gorazdem i Tuzlom, bez njih ili sa njima. Zato kazem da treba pristati samo na jednu od tih varijanti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma samo na goražde treba ići ovako ga zaobilaze totalno!
Neka se samo gradi i povezuje.
Kako koje sile prevagnu i odluce.Sve su ovo cakice i igrice!!!
Kada ce se uvezati Gorazde putem koridorom kroz Federaciju da ne idem uopste vise tamo na Sokolac gadi mi se i on i Rogatica.. kao sto rekose bolje ne praviti ga nek stoji ovako kako stoji ako nemaju viziju i cilj ovi politicari.. da uvezujemo RS nasim novcem necemo !! bar dok oni ovako se ponasaju
Je li i ovo Fahrudin Radoncic, ciji je drzavni ministar saobracaja, progurao da mu je lakse ici do Beograda u posjeti prijatelju Vucicu? Dok mi pricamo price kako je u FBiH bolje nego u RS pogledajte malo koliko je puteva napravljeno u zapadnom dijelu RS-a, dok se kod nas od Sarajeva do Tuzle putuje u prosjeku brzinom manjom od 50 na sat.
Focaci na aparatima....
Ako ce Turci i Arapi to placati za BiH je svaka solucija vise nego dobra.Logika kaze preko Tuzle,sto jest tako i to se mora praviti i tako sa ili bez ikog.Ovo na Visegrad je jos bolje,jer gledaj ,globalno,od Zagreba preko Gradiske ,BL,Doboj ,Zenica,SA,Uzice -Skoplje i dalje GR,TR itd.Bih se sjece autocestom skoro dijagonalno i time i tranzit za Evropu.Te konotacije rs -SR su gluposti jer rs je u BiH i tu ce i ostati.
Sad će trasu razvlačiti do kraja mandata. Taj autoput će koštati više milijardi maraka. Pa ako će neko dati te milijarde džabe (mukte) možemo se nadati. Ali ako ćemo to praviti kreditima 5-10 km godišnje, neće ga napraviti za 30 godina, a možda ni tada. Do tad će se sva istočna Bosna raseliti a oni stari što ostanu će umrijeti. Bit će to pravi tamni vilajet. Bar će životinje imati mir od bosanskih ludih glava.
RAJKO DUKIC - ratni zlocinac !! Direktni nalogodavac pokolja bosnjaka u Zaklopaci.
a Srbi sve neće sa Turcima, a sad će se medjusobno pobit ko će uzeti pare od brka hahah ... federalni turkofili se tupo češkaju po glavi
Ako vec ne može preko Tuzle, onda neka ide preko Višegrada, i lagano spojiti Goražde brzom cestom...
Autoput Sarajevo- Beograd- ono kada ga guraš u pakaš, a ne ide...
@kitolovac da ti je dovoljno tvrd ušao bi i u pakas.
Ko je sada "smislio" auto-put, kad se inicijalno pričalo o brzoj cesti? Kakav auto-put, kakvi bakrači. Ovim trasama, koje Milićani predlažu, saobraćaj je tako rijedak, da možeš slobodno voziti lijevom trakom Jedina poštena opcija je SA-Kladanj-Vlasenica-Zvornik ili SA-Kladanj, Vlasenica-Bratunac-Ljubovija-Valjevo-BGD. Isključivo brza cesta...Ne bi se baš povezale, ali bi se značajno približile jake regije Sarajevska sa Tuzlanskom, Semberija itd.
Kusturica na aparatima .. e sad, ja mislio da treba povezati Bosnu i Beograd, a ono ispade, RS i Beograd .. ovi Bakirovi Turci nisu u vinklu .. ili baš jesu
Ma jb mi se kuda ga prave..preko cije teritorije i cijim parama...Samo nek ga naprave...i nek bude sto kraci...a na kraju ce svima valjati...
A1 grade vec decenijama koda vodi do boga, cuj sad ovaj niti ima para ni srbija niti bih. Ako budete sacekali koju godinu moze se pola para iz brisela povuci, ako i dotada eu bude postojala uopste.