Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju registrovanih traktora za prevoz
Oni se uzdaju u Srbiju a svi znamo kako je Srbija pomogla tzv Srpskoj Krajini.Milošević rekao onom glavnom djikanu (ne znam mu ime) tamo da se ubije kad je pitao sta da rade kad je krenula Oluja :)
Jeste li sigurni da nisu nabavili....Drina je ljeti jako plitka na nekim mjestima
Koga to srbi farbaju. To im je mozda 15 posiljka po 2500 komanda
ma mile je majstor iluzije on na onoj genocidnoj paradi 9 januara,od cete dimnjacara on predstavi cetu ,,delta,,specijalaca i ljudi mu vjeruju isto ko za ove puske
Mile reko vlasniku Tv BN da ima pistolj kod kuce.
Kupiće ga kada uđemo u NATO
ne smiju :D
A naša namjenska samo štanca 😛
Haha....predizborna da satare SDS i uzme glasove onima što bez glave hodaju a imaju pravo glasa.
Nek im ovi nasi iz namjenske dostave.Svejedno im ni atomska nece pomoci.
Jel BiH uopste ima oruzje i sistem odbrane ? Vojska Srbije je daleko ispred OSBiH koje izgledaju ko lovacko drustvo ➡️ https://youtu.be/DAn77xkLAcA
RS izrađena al' odlično....samo se oružjem zvecka....a nema ga.
Zato sto su u prvom planu huškaški najjeftiniji nacionalistički glasovi koji se masovno dobiju puštanjem trovačkih vijesti preko trovačkih medija u mozgove zatrovanih ljudi.