Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smijes vise ni alat da imas u autu ,banda te odmah hapsi ! Ovo postaje tragikomicno , srbi brane onu banderu kao da je manastir sveti a ne dva koca betonska ...i to bespravno postavljena
Ako ima dovoljno zainteresirani da pocnemo sa izgradnjom zida ispred ovoga krsta, da se krst ne vidi a povrsinu zida mozemo izmajmljivati u reklamne svrhe, ugodno s korisnim.
najbolja osveta bi bila podizanje džamije na kazanima, kad bi se već tjerao inat. ili u tarčinu u silosu
Bit ce on srusen kad tad. Najbolje bi bilo da dodje na desetine ljudi i pocnu da ruse i da se entitetska policija izgubi i zbuni u svoj toj guzvi.
samo hapsi milicijo
InsaAllah biće tako! ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan veliki aplauz i bravo za sve one koji se trude i pokusavaju da sruse onaj veliki PLUS iznad Sarajeva.
EVO JUNAKA KOJI NE MAPO SA JOS DESET NAORUZANI KOLEGA I UHAPSIO NA CISTA MIRU https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/189799_102046469880348_3968585_n.jpg?oh=57cb88485d51e0ff1838d60424c6a522&oe=548A5C65 ZDRALO VJEROVATNO RODZAK OD UBICE DZORDZA ZDRALE FIN KO I ON NASILNIK .
Neće ovo na dobro.... Cuj uhapsen jer nema dokumenata Allah selamet
ne treba bolan bosancu nikakav alat. jednom kad se zatrce ode krst. steta alata na onaj plus.
taj krst je vec ostecen i nakrivljen i mora pod hitno Komunalno da ga obori i odveze na smetljiste radi daljnjeg unistenja jer u ovakvom stanju predstavlja opasnost obrusavanja na putnicka vozila ili pjesake, treba tuziti opstinu i ministarsvo saobracaja da skinu krst dok nekog nije zdrobio.
ako budu uporni sa postavljanjem krsta,treba onda njima na Mojmilu napraviti veliki spomenik sa slovima GENOCID.da ga vide kad ustanu.osvijetliti ga.naravno,blize tamo granici na Dobrinji.rado bih dao prilog za taj spomenik
CISTA LAZ SRBSKE POLICIJE DA SAM NESTO POKUSO BIO SAM U PROLAZU KAD SU ME ZAUSTAVILI KONTROLA DOKUMENETA I GEPEKA U GEPEKU SAM IMAO GRADZEVINSKI ALAT I NISAM PRISAO TOM NJIHOVOM KRSTU BLIZU A ONI ME VEC OPTUZISE DA HOCU DA GA RUSIM PA ME NAPADE POLICAJAC SASA ZDRALO PRVO VERBALNO PA FIZICKI A ETO JA AGRESIVAN A NA MENE 10 POLICAJACA SKOCILO ISPADO JA NJIH NAPAO PA NISTE SLJEPI 2 KOMBIJA I MALO AUTO POLICIJE CUVA TO SAMO LAGATI ZNAJU TO IM JE U GENIMA SLABI KAD SU LAZU .
vozac ako nije dopustio pretres auta,onda policija mora pribaviti sudski nalog, sve sto izuzeto prilikom nelegalnog pretresa auta je nistavno i nista ne dokazuje.Vozac kad se pojavi na sudu moze na to ukazati. Kako se zovu,dajmo neki fond da napravimo za sadasnju i buducu sudsku odbranu heroja BIH, brane ponos Bosne,ponos Sarajeva,ubijene djece Sarajeva.Skidam im kapu i duboko se naklanjam
Yebo te , ovo ko " Santa Barbara " .....
Evo imam jedan prijedlog za sarajevske anarhiste, pankere, i sve druge koji imaju mooda da nešto tako naprave: Ako se iz bilo kojeg dijela grada direktno vidi to brdo (zlatište) postavite skulpturu u istoj visini u obliku podignutog srednjeg prsta prema tamo. Bila bi to odlična turistička atrakcija i fino mjesto za selfija ;-)
Ova dvojica su heroji, dajte imena?
Ko poganu krstinu srusi, Dzenneta ce zaraditi ! Allah je najveci !
SDP bi ustvari svoj centralni predizborni skup trebao održati na Zlatištu...slika i prilika
Heroji. Rusite te bandere.
pa sta sad? ako me policija zaustavi i utvrdi da imam KUR AC ili ga mozda cak pronadje(s obzirom na njegovih 3,5 cm), hapsit ce me? jer imam sav potreban alat za silovanje????