Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi nemojte za alfu ! Ne
BRAVO NAČELNIČE IMAMOVIĆU BRAVO BRAVO SVAKA TI ČAS' . NAPREDNA TUZLA SA NAPREDNIMA IZ SDP. HAHA
I šta ako istrga pokaže da je požar izazvao neko od trgovaca svojim nesavjesnim rukovanjem nekom grijalicom ili slično? Hoće li on snositi odgovrnost i nadoknaditi štetu koju koju je napravio? Ili ćemo, po ko zna koji put, mi (koji punimo budžete)platiti sve pa čak i onome koje ovo izazvao.
Osiguranje
Srpska posla
http://depo.ba/clanak/186132/zasto-je-josip-pejakovic-odbio-dalje-lijecenje-u-bih-glumcu-spasena-noga-od-amputacije-a-da-nije
Cuj policija....zar nebi bilo logicno vatrogasci!?
Trebali ste terminski provjeravati instalacije pa mozda i nebi do ovog ni doslo a drugo nas pasivizam da se vjerojatno niko nije ni pokusao osigurati kako sebe osobno tako i objekt i robu koja se tu nalazi.Mozda za nekih par stotina maraka danas bi osteceni razmisljali o kako takvoj pravicnoj naknadi.
desava se svakome. zali Boze onih siromasnih koji ne mogu danas ni marke zaraditi
neka nema mrtvih glava tako da se materijalno da rijesiti
prvo treba provjeriti ko je profitirao sa ovim nemilim događajem, pa onda vrsiti istragu
Gazde se uvijek snađu...osiguranje, podsticaj...a narod hudi uvijek bude donji...
Bolje da obiđu one koji su dali dozvolu za ovu pijacu. Naravno nit će ko bit odgovoran, nit će ko naplatiti štetu.