Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hihihi vi borba protiv sive ekonomije vi cete nesto borit se .... ne znate ni sta je ekonomija nit kako to funkcionise ...sta ba lupate ...furdo jedna seljacka...nece ozbiljne banke niti kompanije uopste da rade transfere sa bosnom ....kad kazes da ti je firm iz bosne kazu ti adios amigos kad budes imao firmu u nekoj normalnoj drzavi javi se
Na trenutak mi se učini da piše Usvojen plan za borbu protiv ekonomije, kad ono tamo piše "sive". Uh, sav se preznojih, reko sad će i strateški da nam s.j.e.b.u ovo malo ekonomskih aktivnosti u zemlji.
Najveci problem i jeste rad na crno
Trebamo sarađivati zajedno, na obostrano zadovoljstvo naših republika.