Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
traze vlasi saveznika protiv siptara 😂
kud zaustavise 5. korpus... i njima bi danas bilo bolje da ih nema 😂
Kako te ne smori da bacaš ovoliko autistične, neduhovite komentare? Čovek bi pomislio da se tešiš...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Top vijest u zadnja dva dana na klixu je kljukuša na krajški način...
Dobra brate. Evo mi mater napravila prste sam izgrizao.
P R O T E S T ISPRED OHR-A, TRAŽIMO REAGOVANJE VISOKOG PREDSTAVNIKA DA SMIJENI DODIKA Kopirajte i otvorite link, event na facebooku. >>https://www.facebook.com/events/457536311301317/
Srbija samo nije posvađana sa traktoristom iz Laktaša i ruskim špijunima !!! Ajde bre Zvizdiću pomozi bratu Vučiću da ne bude izolovan !!!
Najvažniji su odnosi sa prvim komšijama i treba da se sastaju mjesečno, i sa hrvatskim premijerom.
Jebote svaki dan sve isto samo laprdaju i to sve u krug ide vec 20 godina
Bošnje ne kontaju da su vehabije i isis najveći neprijatelji muslimana. Tek poslije njih Vatikan. Pa tek onda Izrael. Srbi i Rusi vam uopšte nisu neprijatelji a najviše ih mrzite.
nisi sve pogodio nemamo mi mrznju prema vama .. imamo samo nepovjerenje ..a vi ko slijepci ne vidite nista...uporno hocete drzavu u drzavi kao ne mozete zivjet sa nama ..razmisli malo ...
Mi Bošnjaci smo mrtvo slovo na papiru
Ja ne bih išao Denise dok se malo ne smire...
Molim jebene nacionaliste da se smire jer ova ekipa igra zajedno zato raja moja lijepa iz regiona ignoriste njihove nacionalisticke govore ma koje vjere nacionalnosti bili !!!
Gdje vidiš nacionaliste, jarane ? Ja vidim glavne glumce na pozornici - iz Titine kuhinje, vidim negativce iz iste kuhinje, raju opet iz te iste kuhinje i sve ostalo pljeve što se tu mota - opet iz Titine kuhinje. Na kraju ostaje pitanje : Gdje su ti nacionalisti, ekstremisti, fašisti i ne znam šta sve ne ? Gdje ?
Predlazem da se kulturno zahvalimo na pozivu i glatko ga odbijemo. Srbiju i RS treba u potpunosti blokirati dok jasno ne pokazu da su za mir i da nemaju teritorijalne pretenzije prema BiH
Srbija i nema teritorijalnih pretenzija prema BH. Jer RS se i ne računa kao BH
mi juzni slaveni treba da se ujedinimo protiv stranih sila... italije, madjarske, austrije, rumunije, albanije, grcke, turske... bravo za vucica!!!
kosovo je republika
Dragi prijatelji Hrvati,Bosnjaci i Srbi da li jos neko veruje da postoji i jedan posten,cestit i karakteran politicar na ovim prostorima koji voli svoj narod? E PA NEMA! Svi oni vole samo sebe i svoje funkcije,zavadjaju sve nas,da bi sto duze ostali na vlasti a mi smo zbog njih dotakli dno. ALI ZATO ima politicara koji mrze svoj narod a to su vukovi u jagnjecoj kozi Vucic, Toma grobar,Miloseviceva pudlica Dacic itd. Ima ih i kod vas.Pozdrav iz Srbije!
konacno jedna osoba koja misli ko ja :-D al dzaba nam malo nas je takvih pozzzz
Najbitnijie je obvo "zvanicno" i "nezvanicno" .. Ccc
DABOGDA TE ZVIZDICU INFARKT PREDUHITRIO STAS BOLAN KOD NASEG NAJ VECEG NEPRIJATELJA.
Blago vama ako vam je Vucic najveci naprijatelj. Realno vas najveci naprijatelj je nepismenost, neobrazovanost, zatucanost idiotluk i iracionalnost u svim mogucim odlukama.
Ti još ne kontaš da su vehabije i isis najveći neprijatelji muslimana. Tek poslije njih Vatikan. Pa tek onda Izrael. Srbi vam uopšte nisu neprijatelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bih politicari stvarno trebaju imati malo vise postavanja prema svojoj zemlji ali i prema sebi samima.
gazda je zvizno i ker trci k nozi
@Avalon777 Slazem se da je tako. Realno.