Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene ga Vrelo Bosne neće vidjeti u dogledno vrijeme! Ne pada mi na pamet da nakon vožnje biciklom plaćam 2km da bih odmorio i napio se zatrovane vode. Na stranu što ni Turci, ni Austrougari, ni Kraljevina SHS, ni NDH, ni Treći Rajh, niti Jugoslavija, nikada nisu naplaćivali ulaz na Vrelo Bosne. A sve što je napravljeno i osmišljeno urađeno je tada. Ovi polije rata ništa nisu uradili, sve što je obnovljeno je obnovljeno akcijama SFORA i stranih organizacija. Kada je akcija čišćenja dođu volonteri pa čiste. Od rata na ovamo su uspjeli jedino da se kradu i otuđuju za male pare državnu imovinu. Čudi me da Budnjo&co nisu privatizovali cijelo Vrelo Bosne. Sramota.
u hrvatskoj se jedino plaća ulaz na plitvice koliko je meni poznato. 50 kuna čini mi se. ali plitivice su nacionalni park sa mnoštvo jezera i sadržaja. nema ništa loše da se plaća i ulaz na vrelu bosne, mislim samo da penzionerima i invalidima treba omgućiti besplatni ulaz. najveći problem u bosni je što nema kontrole uplata općenito niti kontrole potrošnje tih sredstava poslije uplate.
Mljet 60 Kn
zagrebački maksimir 10 kn. tek toliko da se zna da se us vakoj normlanoj zemlji sadržaj naplaćuje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidjet cemo dokad ce im ici, kada nakon prvog mjeseca vide kakvo su sranje napravili.
cak i to,et svi se radujemo sto cete nam naplacivati..:
Neki dan sam bio na Bijambarama... Apsolutno sam ostao oduševljen nakon posjete. Ulaz se naplaćuje 2KM, možeš rentati bike po prihvatljivoj cijeni, a unutar Bijambara toliko je sve čisto i sređeno da prosto nisam mogao da vjerujem da se nalazim u BiH i da to naš narod nije sjebao. I sve to samo zato što se naplaćuje ulaz koji je simboličnog iznosa i tačno se vidi da se od tog novca ulaže u sam park. Tako vas lijepo molim da čim prije uvedete naplatu ulaska na sva moguća izletišta i parkove jer je to izgleda jedini način da sačuvamo našu prirodu čistom.
vidjela zaba da se konji potkivaju pa hoce i ona.
Šumski čovječe, hajde ti lagano na Pale, nije ovo tema za tebe.
@torpedista,idi ti na bliski istok i tamo vrsi oplodnju koza onako u duhu tradicije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvo riješite ogromne količine konjske balege po uz duž Velike Aleje. Ono je sramota i velika bruka. Zbog te balege ljudi ne žele da prošetaju Alejom do Vrela Bosne. Smrad je užasan i neizdržlji i balege skupljaju larve mušica i muha kroz koje svaki pješak mora da prođe. Užas !
u drugim državama nakači se vreća, pa gdje god da ide konj ne rise po putu.. a ovi naši još to nisu skontali, nego im jeftinije plaćati nekog da čisti čitavu aleju :D
Ako platiš imaćeš čisto vrelo Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moju marku nece vidit, popisam vam se u vrelo!
Odlicna stvar. Da vise ne gledam konzerve piva i pasteta po dnu rijecnog korita, te kojekakvih stanova sa bbofl robom.
ideja nije loša ali sam više nego siguran da se te pare se neće iskoristiti u ulaganje u vrelo bosne nego u punjenje džepova rukovodioca. svi dobro znamo kako to kod nas biva...
lijepo zamisljeno samo da se to jos i implementuje
to je kad kapitalizam dodje u seljačku zemlju kakva je naša, isto nedavno kad sam čitao priču iz Mostara da se naplaćuje ulaz u u Mehmed Pašinu džamiju dok je npr u Istanbul besplatan ulaz u svim džamijama kao npr. Plava džamija ili Sulejmanija koje su svjetski poznatije i historijski važnije...sve u svemu mnogi nece moci otici na vrelo jer mnogima je u ovoj državi i 2 KM luksuz