Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al cuj neko....jebote "neko" moze doci i postavljati panoe, displeje i sta god hice, gdje god hoce, bez dozvola i cuda.. i to ostaje "neko" jer ne znaju ni ko je iza toga?
kakve veze benjamina ima sa ovim botino? ne snas ni ko sta radi al zato .eres ko foka
Benjamina je glupa,ona misli da se pita nesto.Punjena kokoš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bit će da je neka stranka u pitanju.
Fol sutra ga uklanjamo. Klasični probni balon ako prođe prođe.
hocel Faruk Kapidžić sada zvati Federalne inspektore, i da li ce oni izaci na lice mjesta u roku od 13 minuta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj neko😂😂bravo sda
Kakva je ovo grozota?? Za ovo neko treba odgovarati na sudu!!!!!
Odiseja u Sarajevu
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ne moraju Hadjije vise u Meku
Nisu zeleni ništa gori od ovih sto upravljaju sada, samo se ovi ko fol prave fini pa ako prođe-prođe!!!! Sada prepucavaju se ko fol nismo mi, sutra ga odmah uklanjamo.... a lopovijaju isto kao i zelenasi sto su to radili 20 i kusur godina!!!!
Koje smeće od ekrana, svi ekrani koji se postavljaju pored saobraćajnica samo prave opasnost u saobraćaju, to sve treba ukloniti pored saobraćajnica jer ugrožava sigurnost svih učesnika u saobraćaju naravno i pješaka. Da ne govorimo tek o ruglu kako šteti izgledu ulica kao da smo Las Vegas.
ja mislio pojavio se crni monolit iz filma "2001.odiseja u svemiru" .....
Pozovite Policiju, ako vi ne znate, neka otkriju ko je postavio ekran
Grad - jad
tako to lepo ide u nasoj bejha rajvosaaaa rajvosaaaaa
Nista sto jedna dobra kamencuga ne moze rijesiti.
Ali zasto vam smeta LED? Na najglupljem cosku, niti sta zaklanja niti kvari estetiku, samo bi da se zalite i svadjate medjusobno, i komentatori i trojka i zeleni.
Molim te idi nauci ili se raspitaj sta znaci za Sarajlije prave Sarajlije ovaj most pa i svaki cosak najsitniji dio mosta.
scenografija za taze nastavak odiseje u svemiru 2101
Kakva rugoba!