Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko snosi troškove spašavanja ovih idiotida?
Mi u bosni
Podjes u granap pa pogledas prognozu hoce li kisa a oni na planinu nepripremljeni
Sve bi oni meni ovo platili, ne postoji osnov zasto bi mi placali njihove hirove! Razumijem kad je neko stanje elementarne nepogode, al iti budaletina ignorises upozorenja, krenes na planinu ko na djeciji izlet, i kad nastradas, kuku pomagaj!?
Kakav bidalaš moraš biti po mrčavi da se penješ na planinu???
Nemam razlog da sumnjam, Ali. Sinoć po magli i mraku našli bivak, a jutros vedro ko na dlanu ne znaju nazad! Sa bivaka se dijete zna vratiti. Evo da sačekamo izvještaj.
Evo našeg turizma. Više potrošimo spašavajući ove nesorte nego što nam donesu novca u zemlju. Ionako sve što im je potrebno imaju u ruksaku.. Jedini njihov trošak je GSS. To im mi plaćamo
Dogivore sa stranim turistima da se namjerno izgube ,da fol traže i da imaju posla, namazani uhljebi .Ne moguće se izgubiti na Visočici ,nije magla, redovno je posjećujem .Da je u pitanju Treskavica ,ok ,ali Visocica ,nema teorije
Ne placas im ti nista. GSS su volonteri koje kao i milion stvari u zivotu ova drzava ne podrzava nikako.
Kakav je ovo turizam? Skuplja pita nego tefsija.
Tepsija, odakle si ti, čuj tefsija
Tevsija.... Kakva tefsija,tepsija???
Svaka cast za Visocke spasioce , profesionalno odradeno , svako se moze izgubiti, treba nam turizam
Glupani!
Sve je vise ovih idiota.