Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt komunjarama!
SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU
Vidi glupana, bem li vam petokraku
Smrt fašizmu - sloboda narodu!
Sarajevo slavi pobjedu komunizma nad fašizmom. Grad je okićen zastavama trobojnicama, crvena zvjezda petokraka vidljiva je na svakom trgu. Ljudi su se svečano obukli i sa djecom šetaju gradom u kojem se puštaju revolucionarne pjesme pobjednika, partizana. Spomenici palim borcima i ubijenim građanima od strane okupatora i domaćih izdajnika dubpe su posjećeni. Političari polažu vijence ....
@Sapojko Sapunaru Bosanci danas slave svoje praznike koji su tekovine NOB-a za Republiku i slobodu naroda. Za anamo one nije nas briga.
Smrt fashizmu!!!
sloboda narodu...............(nedocekasmo to)