Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha dobar, Spahija dode na predavanje u majici SDA, studenti medicine ne mogu praksu obavljat jer nemaju Klinicki centar, nemaju dva kabineta kako treba Kome mazete oci, bjezite od zenice, osim ako nije metalurgija, ostalo fuj
A cimese bavi brucos kad zavrsi? Fakutet
sve su to studiji na baterije. kvalitet studija je prestao postojati raspadom jugoslavije, a od tada pa naovamo iz godine u godine tone u bezdan. to i jeste stvarni cilj novog poretka: stvoriti nekonkurentnost na što širem prostoru. srozavanje univerziteta je samo jedno od sredstava u realizaciji prethodno navedenog.
ma hebo ovo,samo ceps