Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepa vijest, pogotovo kad vidim da u Srbiji ima 2 miliona nepismenih...
-Jedina žalosna stvar je što su na asistentska mjesta došli štelom, pozitivno je što su ipak se trudili i doktorirakli!! -loša stvar što niko ne benda nauku nizašta ovdje, dobra stvar što ipak imamo slobodan univerzitet. -dobra stvar što imamo dobre predavače, loša što su studenti ko telad, bez trunke inicjative, recolicionarnog i istraživačkog duha, idu na dogmatiku na fakultete a ne na znaost i pitanja, uzimaju sve za gotovo...
Doktor sumarskih nauka!? Kako do lijepo zvuci
Prije rata je u Sarajevu bilo samo par doktora nauka, a danas ih štancaju kao srednjoškolce. Isto je i sa Mostarom koji ima više \"doktora\" nego cijela bivša Juga!
Zlatko U. - svaka čast!
jel na predposljednoj slici/fotografiji, ono u pozadini, nas vrlii Bosnjak, Fahro Havaz???
Masala! 8 nasih i samo 2 njiova
U zemlji u kojoj se tone vec 16 godina po svim pitanjima od morala, ekonomije, politike, drustvenih odnosa, i da ne nabrajam dalje, postavlja se pitanje validnosti svih akademskih znanja i uopste njihovog kvaliteta jer akademski obrazovana osoba sa titulom doktora nauka ili magistra bi morala da se javno oglasi i kriticki reaguje na stanje u drustvu koje poprima svakim danom kataklizmicne obrise. U protivnom, svoje stecene titule mogu na zid samo okaciti.
Joj Zlatko doktorirao, ne zna frajer da rijesi obicnu funkciju. Al Zlaja \"rjesava\" sve u kabinetu svom xD
CESTITAM!
Tooo Zlatkooo
Što bezveze širiš dezinformacije, ovo su slike sa ove promocije o kojoj su pisali, prepoznala sam dvoje svojih asistenata bivših :D Svaka čast svima, samo naukom možemo pobijedioti ovo naše sivilo!
Ovi imaju vise doktora nauka nego amerika, a sa svih strana gledano (ekonomske, drustvene, politicke, naucne i svih ostalih) nemaju ni jednoga koji bi to mogao da potvrdi van opstine (opcine) u kojoj su promovisani. Sve neki lokalni doktori (seoski) za koje nije culo selo udaljeno 5KM.
što bar niste stavili slike sa ove promocije, nego staviste sa neke stare?!
promovisemo doktore nauka a drzava tone u blato