Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokvario se kamion u genocidnoj, pa im je otezano pustanje pasa lutalica na podrucju FBIH.
ne moze budzet izdrzat i pujde i krmke da na`rane
@Roin Koliko ste vi bolesni sve ti j*bem. 😂😂😂 Jasta, u Sarajevu nema vode zato sto genocidasi iz RS kradu vodu od sarajevske nejaci a zimi vozite par nepar jer je RS instalirala HAARP na svojoj teritoriji koji zagadjenje salje ka gradu muceniku. Strasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je protjero pujde iz Sarajeva odgovori
@AdminDudlaDrinskom fekalistacija. al si nacitan brate, moram ovo zapisat 🙋
svake godine ih je manje poslije klanja kurbana.
I psi lutalice odoše za Njemačku...
Pse su ubili RAD, LOKOM...ostali umiru po azilima i pansionima... okocenih majki sa bebama puni azili..placen clanak da se napise sta je receno da se napise... a sterilizacije su napravile samo da uhvaceni psi postanu lesevi sa plasticnim dodatkom - BIJELOM USNOM MARKICOM i bez jajnika i testisa nista vise... aferim DT...
AdminDudlaDrinskom a sta ti cekas?Sto ti ne ides iz Sarajeva ili Bosne odakle li si vec.Vjerovatno iz nekog sela za koje niko nikad nije cuo.
Ma siptar sve u hambas stavlja.
Odose u Njemacku 😀
Haj ne folirajte..a kod mene ih u mahali ima duplo vise...
I DON'T TRUST DOG TRUST : )
Pocrkali od gladi čekajući ulazak u EU.
Da postoji ozbiljnja organizacija, vodilo bi se racuna o psima. Ko god ima psa, dje ti je papir da je zdrav, koja je rasa, je li treniran, ide li redovno veterinaru, gdje ga drzis, ima li uvjete za zivot, jel opasan po okolinu i te stvari, ipak je to clan porodice. Vjerujem da postoji to u svijetu, ali kod nas moze i lutalica na lanac,pa na svoju odgovornost prolazis kroz mahalu do kuce.
Kako udomljavanje, treba skroz u kraj stati toj vrsti pasa. Sta zna skevlija. Ovaj mali iz mahale vodi na povodcu ker veci od njega, ne smije ga pustiti, samo laje, svi mu govore nosi to u svoju avliju. Vamo druga kuca ispred vrata na lancu, ne moze se niko priblizit da ne laje i napada, uznemiri citavu mahalu desi se zaskoci nekog, otkine se. Djes lutalicu drzati, kaze imam cuku, hebo te on, u zatvor oboicu treba.
Djikani ih rostiljaju nemaju sta jesti na Palama..
Odoše svi u Njemačku.
Vi NE ŽELITE da se problem pasa riješi, ne želite da se svi sterilišu ili zbrinu jer tada vi ostajete bez finansiranja iz stranih zemalja, samim tim bez plata, posla, službenih auta itd. Ista ste go*vna kao i ovdašnji političari, niko ne gleda dobrobit zajednice nego svoju gu*zu...
@fantom slobode cim se negdje stvori fotelja zbog nekog problema, taj problem se više nikad ne rjesava upravo zbog fotelje...fotelja postaje sama po sebi smisao a problem je tu da se fotelja odrzi... sto to nema dog trusta u sloveniji i ostalim zemljama? nego takve organizacije samo kod nas jer smo plodno tlo za pranje evropskih novaca i naravno naših!
5.000 je polovina od 9.000......hahahaha kome ovi budu vraćali kusur nek se pazi.
skoro polovina :D
Odgovor lezi u tome da su poturice usvojile napustene PSE radi svojih prljavih rituala lizanja PSECIH muda jer iz obicanom svijetu nerazumljivih razloga poturica voli psece sperme vise nego mleka
ocekujem muslimanske geneticare za 3...2...1...
@ZokaRadikal O cemu ti bulaznis vlasino ciganska sa Karpata? Idi na posrani informer pa se istresaj tamo, naravno ako ti Vucicev cenzor dopusti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)