Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Giprom, vlasnik koji je bio član SBB-a
zasto se konacno tome ne stane u kraj ? zakonom. niti jedan investitor ne moze prodavati stanove dok ih ne zavrsi i uknjizi . tek onda ide prodaja. sve ostalo je prevara !
Glavni i odgovorni lopov, kriminalac koji je potpisivao ugovore sa ljudima je Mirsad Simicic. A taj isti MIRSAD Simicic je sef poslovnice u BBI banci, i to neka islamska banka. Kriminalac im vodi banku
NEMA JASMIN IMAMOVIC DZABE NADIMAK CRVENI FARAON
Pored ovakve vlasti, tužilaštva i sudstva građanima je jedino ostalo da sami presuđuju smrtnim kaznama ovim povampirenim kriminalcima i prevarantima kojih se nakotilo širom BiH da čovjek više nije siguran ni u šta!!!
E svasta. Zamisli jos i ovo
Eto vam zabludjeli narode. Tuzla je komunisticki grad gdje vlada SDP od prije rata. Oni su osnivaci navedene firme i imanovali su rukovodece strukture. Ovo je samo dokaz da se kriminal uvukao u sve stranke i da nema svoju stranacku boju. To je samo dokaz da smo mi duboko zatrovan i nesposoban narod koji ce tesko ikada izaci na pravi put.
gdje je giprom radio tu su se ljudima usi crvenile
"Dodaje i da je u međuvremenu, tačnije 2010. i 2011. godine, bez građevinske dozvole došlo do izgradnje još jednog sprata na svim lamelama te dodatna tri sprata na jednoj lameli" - ovo rade gotovo sve građevinske firme. Neko im da zeleno svjetlo da počnu graditi, a papirologija će se usput rješavati. Narod koji kupuje stanove jednostavno MORA istražiti je li sve uredno i imaju li sve dokumente. Ako nema građevinske dozvole kasnije ne možeš ni uknjižiti stan - kao da nije tvoj.
Lopovluk aktuelnog despota tuzlanskog koji je ugradjen u mnoge projekte u Tuzli. Despot=nacelnik+nacelnik+nacelnik+nacelnik+gradonacelnik x3 buduca mandata
CRVENI FARAON
Kriminal u reziji opstinske vlasti Tuzla, prevashodno SDP-a i privatne kompanije GIPROM koja je preko Direkcije za Izgradnju dobijala poslove i talove. Direkcija za Izgradnju u vecinskom vlasnistvu opstine Tuzla je bila paravan za kriminal cije su zrtve obicni gradani....
Sprega drzave i mafije, puske u ruke i pobiti jedne i druge!!!
bombu i među guzonje
Pa dje ces uplatit pare unaprijed za stan koji ne postoji, i to u prevarantskoj Bosni !!!!!