Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ih nije sramota pa nemamo svi para za orginale
jel vidis da pise zemax original..em original em nije skupo
Nisu nasli dokaze o porijeklu robe a utvrdjeno je da je roba porijeklom iz Srbije?Pa kako ako nisu nasli dokaze?
Da ovo nije oduzeto od onog edvina poa haha
Big Dislike za UIO ...pogresan pravac idite tamo gdje je ilegalno 21 milion KM
Hoce li ikad sluzbenici UIO odezeti kakvu robu na Heco pijaci, gdje se nelegalno vrte milioni robe i gdje je 70 % ne prijavljenh radnika i robovlasnika????
Uzeli 21000 KM robe. Zašto niste od Kemala Čauševića naplatili 2 milijarde KM PDV-a koje nije naplatio?
Malo brate, ovo je mazanje očiju da se nešto radi, kada znamo da na Arizoni prometuju milionske sume. 21.000 KM, fakat smiješno.....
..vozio sam starog Dajca, sluš'o Cecu češk'o yayca...
Zasto ta inspekcije ne kaznjava prodavnice gradjevinskog materijala u Sarajevu. Kupio sam materijala mozda preko 10 hiljada, a racun nisam dobio. Zatim betonare. Isto preko 10 hiljada za beton sam dao, naravno bez racuna. U gradu restorani, kafici ne daju racune. Mozda sam par puta dobio racun za 7-8 godina u jednom kaficu u gradu. Ovako, najlakse je sirotinji otimati.
Od kud mu pravo da prodaje robu bez porijekla u ovako UREDNOJ drzavi.Kriminalac jedan.Rusi nam UGLED.Mi smo drzava za POZELITI.
Arizona je nekome trn u oku na Arizonu se hrani vise od 5000 ljudi isnpekcija im je sjela na vrat a trzni centri jedva cekaju zatvaranje da zgrnu jos koji milion.
parola ove vlasti:otimaj dok mozes i koliko hoces
Zemax! Pa još original... .-)))
sve orižinale !
@mirrorce Što gnjave poštene trgovce? Što ne puste ljude da rade....?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko se bore za taj porez, svaka im čast, treba poplačati ona luksuzna auta ispred predsjedništva.
21 000 sila