Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko oprosti, haram mu bilo. Ko zaboravi, ponovo mu se dogodilo.
s koje šumadinske njive je Tito tvoj okot \'45 dovukao i u čiju otetu imovinu vas je uselio, ko je u.bijen da biste vi šljegli u naš lijepi grad, usmrđeni f.aši.komuništički p.r.d.e.ž.u?
Poshampi ti se mami skojevki u usta paradna, majmunoliki crvenokmerski i.s.p.r.d.k.u., jb. ti faš.i.sta Tito tatu
Rokni se u vugla patetični klošaru
NIje \'pogibija\' nego UBISTVO - a zna se i ko su ubice.
P.O.P.I.S.A.M VAM SE NA SVE DZAMIJE, CRKVE, GROBLJA OD KOJIH STE NAPRAVILI CIRKUS, SPOMENIKE MRZNJE KOJE DIZETE NA SVAKOM KORAKU DA BI STO VISE OJACALI MRZNJU MEDJU NARODIMA I PRPREMILI IH NA SLEDECU KLAONICU SLUGE ILUMINATA, KAKO U FEDERACIJI TAKO I U REPUBLICI SRPSKOJ...ZA TE EVJEDOKE MRZNJE IMATE PAA A ZA HLJEB ZA GLADNI NAROD NEMATE, BAGRO SELJOBERSKA, A USPUT PLJACKATE ONO STO JE OSTALO DA SE POPLJAKA I VUCETE DOLARE U AMERICKE, RUSKE, TURSKE BANKE, SJEME VAM SE ZATRLO........ P.O.P.I.S.A.M VAM SE I NA RELIGIJE KOJIMA IPIRATE NARODU MOZAK I DRZITE GA POD KONTROLOM.. RODI SE OPET TITO I P.O.B.I.J OVE OPANCARE KOJI SU USKOCILI U LAKOVANE CIPELE A NOGE IM VJECNO SMRDE NA BALEGU.... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !
bosnjaci kmece ko cifuti 1945
hoce li se ikada ova kasaba pomjeriti iz proslosti
znate danas je poenta biti vidjen vratimo se jedno 8 do 9 godina u rikverc rjetko je ko nosio cvike sada nema ko ih ne nosi onome kome stoje i ne stoje jebaji ga .
ADMINISTRACIJA FORUMA - CITATE LI MAILOVE ???? BAHSUZI JEDNI
joj ovih shu.paka s najnovijim parom naocala na glavi. ako ih nosis zbog sunca sto si onda i dalje namrgodjen?