Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo u strahu vec 30 godina zbog vase politike!
Sve je ovo maslo Sebije Causesku Durmitorke i njenog zemljaka Sćepe Smradonćića Durmitorca?! Pa oni sa Durmitora su nama u Bosnu donijeli svoje zakone sile i mrznje. Samo su nam donjelu laz, uvrede, silu.
SDA/DF/SBB se ne smiju upustati u ovakvu nedefinisanu situaciju i moraju potpisati sporazum sa manjinskom grupacijom stranaka, jer ce ih Dino Konakovic, slagati i izraditi i sve obecano iznevjeriti, ako nema potpisan sporazum o zakonitom prenosu vlasti kako u Skupstini, tako i Vladi Kantona. Pa Dino je namjerno samovoljno imenovao Danijelu Kristic kako bi izvrsio opstrukcoju imenovanja Hrvata Marija Nenadica i tako ugrozio prava Hrvata u Sarajevu. Samo potpis i nista drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do sada su mogli smijeniti i Konakovića i Fortu, sve direktore javnih preduzeća, odraditi par tendera, smanjiti zagadjenost zraka ... Ali oni samo ponavljaju nas je 18. A ima li hi toliko ?
Mala vlast je sastavljena od prevaranata i ublehaška, sve im može pod kožu, prevariće ako ikako mogu. Pa dobro razmislite. To privremeno finansiranje samo na mjesec, ako je zakonski moguće. To je bagra bez morala.
Ah sto je plah. He he he Samo redovno uzimati terapiju i sve ce biti u redu.
A gdje vam je hajduk Campara? Nesto se usutio! E moja SDA! Ko u vase ime pametuje!
Ovo Čelik i Dević u staju rano ujutro da što prije ponude neku novu glupost. Dok se ostali ne probude. Shvatite NEBITNISTE kad dodze ta na Danijelinu skupštinu bit će sve izglasana.
Većih zlikovaca od ovih u odjelima, nema
Za šta služi skupština? Pojavite se i glasajte za sve što treba. Ko ima većinu ne treba da se boji opstrukcija.
Koga ova saga još interesuje? Budžet se mora usvojiti i tu će da se ova igra zaustavi, jer valja im i jednima i drugima pred narod. A ovi se još zovu Narod i Pravda, a drugi Demokrate itd. Sve neke patriote i narodno demokrati i socijalisti....
Hocel' ko reci Campari i Celiku da karo dezen nije u modi osim kod klaunova. Cekaj da razmislim ... onda im ipak dobro pristaje.
Mirzi Č. su ŠANERI iz vlastite strake NAMJESTILI IGRU, pa se UHLJEBAŠ zaletio, i ničim IZAZVAN sam sebe proglasio "Predsjednik Skupštini Kantona Sarajevo" ! A sad se ŠANERI smijulje RETARDU, kao što su se smijuljili onom Ajnadžiću kad su ga navukli da otvara TROTOARE ! Jednom RETARD, uvijek RETARD !!!
Kad vidim ovog Camparu na slici,puco bi sam u sebe..koji KVISKO..
Na ovoj slici Čelik izgleda isto grinch iz starih filmova kad postaje ultra zao . A kad opet pogledam izgleda kao dr zlo i mini me sa onim usnama
ponjake se na sdooo
Jos jedna prevara od tzv cetvorke koja nema vecinu
ajde sto se gusimo u smogu ali koji je otrov sda treba ga izvozit ko bojni notrov...
E tugo moja, koga "brinu" opstrukcije🤣🤣🤣🤣🤣🤣