Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jan Zlatan Kulenovic. Čekam da ga stave na reklamu za deterdžent za pranje novca. Osnivač i idejni tvorac UBLEHE kao naučne discipline.
A i ti bi ublehario za pare da te je zapalo! Jok eto više voliš radit u Konzumu za 400 KM, vući palete, pretovarat kamione, a ovako kravata, odjelo i priča "Mladi u BiH..." "Mi mladi ..." "Korupicja je ..." itd itd
Naravno da stranci nece otvoriti 12.000 firmi za proizvodnju, ali hoce supljacke organjzacije, koje uvijek huskaju narod kako njima odgovara. NVO su najveci otrovi za drustvo i sve su pod kontrolom zapada.
Rekao Kulenović,upozorio Kulenović.naglasio Kulenović...e ovo su u 50% slučajeva te organizacije...mlaćenje prazne slame i mlaćenje tuđih para mimo poreza i nadzora državnih institucija..
moraju i oni nekako novac oprat'
one NVO koje anglocionisti placaju su redovne u medijima, forumima a bome i na komentarima a aktivisti muslimanskih NVO su upravo po zatvorima .. sjeme vam placenicko !
Kažu lopovi političari, narod gori od njih! Krade ko stigne i ko može, hapse se samo oni koji to ne rade po zakonu.
predlažem da i mi klixovci osnujemo jednu nevladinu organizaciju, prištekamo se na budžet i samo lagano cuclamo dok krava ne krepa
BLAGO NAMA! UBRZO ĆEMO IMATI I SLIČAN BROJ POLITIČKIH STRANAKA, I DOK SE SVE TO PODMIRI NARODU OSTAJU KONTEJNERI. NEMA ŠTA, ZA SVAKU POHVALU, SVE ZA NAROD!!
12.000 onih koji uzimaju pare za kojekakve edukacije, treninge, seminare i konferencije o glupostima, jadaju se jedni drugim i niko fajde nema od toga...nek se dobro najede i napije a ko J.E.B.E. privredu... Milijarde se daju NVO-ima, a startup ideje i biznisi idu u inostranstvo ili konobarisu! Bjazi ba, ovu BiH treba sa zemljom sravnit!
Mašalah,.... koliko uhljeb organizacija. Smišljaju projekte da bi obezbjedili svoju egzistenciju.
ovi postovaoci kerova I njihovih psecih prava su posebna prica
Nevladine organizacije su vecinom stranacka orudja i masine za pranje novca koji se izdvaja iz budzeta...
najveci lezihljebovici i ublehasi. kritikuju drzavu i politicare a u nekim nvo cak i veca novcana primanja imaju od ljudi na budzetu.
EVO POČETAK JE GODINE, SVI SU DO SADA MORALI DOBILI PORESKE KARTICE. ZAČAKITE IH U JPG ILI PDF FORMATU PA DA VIDIMO.
SMIJE LI NEKO OBJAVITI PORESKE KARTICE ČLANOVA NAJAČIH NVO. DA VIDIM KOJI MEDIJ IMA TU HRABROST ? TU SE KRIJU MNOGE NEDOUMICE OKO NVO NV SEKTORA.
PRED SVAKE IZBORE STRANKE SEBI OTVORE NVO I PLJUJU PO PROTIVNICIMA ILI NEKIM NJIHOVIM PROJEKTIMA. POSLIJE IZBORA DOBIVAJU MJESTA ILI NASTAVLJAJU BITI IZDAŠNO FINANSIRANI IZ DRŽAVNIH JASALA. ELEM MI NAFAKE OD TIH NVO NEMAMO. NVO=POLITIČKE STRANKE SMIJE LI NEKO OBJAVITI PORESKE KARTICE ČLANOVA NAJAČIH NVO. DA VIDIM KOJI MEDIJ IMA TU HRABROST ?
Batko je dobio vise novca od gradjana nego sve nevladine organizacije zajedno.
Slažem se sa komentarima da ogroman broj ovih NGO/NVO postoji samo da bi izvlačio pare ali ima i pozitivnih primjera. Izviđači u BiH rade stvarno ogroman posao u neformalnom obrazovanju mladih a vjerujte da nisu "prikačeni" ni na jedan budžet ...oslanjaju se uglavnom na razne projekte i volonterski rad entuzijasta.
Jan Zl.. zar OIA nije bila bliska SDP-u..