Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i normalno lokacija grdonj. Koliko ga posumljavaju do sad bi trebao izgledat kao amazon
Djaba pošumljavate…sve ce to investotori zabetonirati..
Posumite malo i grad, Tibra navlaci beton u svaki cosak
ta akcija treba da bude svakog mjeseca kad vremenske prilike dopustaju.
a Bjelasnicu i Igman satrase od sjece drva, stetocine na kvadrat
Ajd ne seri mamlaze jedan kad pojma nemas, Bjelasnicu i Igman su satrali nelegalna gradnja koju dozvoljavaju lokalni mocnici, to je sumarima oteto i nemaju nikakvu podrsku da to sprijece kad je zavod za prostorno planiranje izdao interese olimpijskih planina.
Pročišćavanje zraka, apsorpcija i smanjenje CO2 u atmosferi, zaštita od erozije i redukcija klizišta, redukcija poplava i bujica, povoljnije mikroklimatske i mezoklimatske karakteristike - smanjenje temperaturnih ekstrema, vjetrova i sl., povoljan uticaj na podzemne vode, povećan biodiverzitet, povoljan psihofizički uticaj na čovjeka... Ovo su samo neki od benefita koje nam šuma nudi.
Drvosječa bi trebao da vrši pošumljavanje NON stop
Ovakvih akcija treba sto vise
treba da sade oni sto kradu sumu