Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boze da zapuca pa da vidimo sta ce da bude Bosna4ever
Cuj poslijedna ! Mozda za Evropu. Ovakva Evropa ce propasti ! Nema sanse da opstane jer sve stoje zasnovano na lazima mora i propasti.Bosna je mnoge nadzivila a i ove ce jos lakse.Zasto? Jer svi ovakvi mogu jos 15 godina opstati, ni godine vise jer oni sebi sami uskracuju uspijeh, ali oni to nerazumiju.
Vla si i kau ri ja ovdje ne vidim nikakvog razloga za slavlje. Sad predstoji ono najteze, valja Muju ubiti. Kazem vam, ako EU misli uni stiti BIH grdno se prevarila. Prije cemo mi Bosnjac un istiti tu pederhanu nego ona nas. Bosna je starija od te kur ve ro pahije i hunije a vi vlaxi ste uvik nase sluge bili.. Za slobodnu i nezavisni BIH!
BYE, BYE BOSNIA :))))))))) NEVER AGAIN THERE WILL BE BOSNIA, THE ISLAMIC TERRITORY IN THE HEARTH OF EUROPE. BOSNIAN UIGHURS, GO BACK TO ASIA. THAT\'S WHERE YOUR HOUSE IS!!!!! FREE AND INDEPENDENT REPUBLIC OF SRPSKA!!!!! GREETINGS FROM SPAIN.
G-e Inzko Vama svka cast al su francuski generali ti koji drze konce o svemu...drzali su ih cetiri godine od 1992-e godine do 1996-e i znamo zta su nam URADILI!Etnicka ciscenja i genocidn nad Bosnjackim civilima a i Katolicima! Od EU-e ne ocekujemo nista vec SMRT!
Srbane ba: Vas u Bosni nije ni bilo dok Vas Turci nisu dopeljali na ove nase strane i postavili uz granicu sa Habzburzima da im cuvate guzicu. Onom budaletini pa-pa baliyci za nauk: cije pare,toga i objekt i ono u objektu. Ako investitir nece krmetinu u svojoj kuci onda nema.Kapito.Haj\' sadspavaj pa se sutra javi da vidimo jesi li sta naucio.
OVAJ NAM JE USTAV BAŠ DOBAR. INCKO KUPI PRNJE IDI U AUSTRIJU. VOZDRA OHR-u!!
RASPAD HVALA BOGU, KONAČNO RASPAD OVE ŠUGAVE ZEMLJE.....
to su ti po novom I-net ratnici a ne nebeska vojska vise jade jadne heheheheheh
Turci vas ebali 500 god. mi cemo sljedecih 500 godina. Ma sta kazes imate pc nezavisnu drzavicu svih alternativnih pacijenata dabica Kuku lele sto se tastature izlomise sve za srbstvo
ovih sluga hajmo srbijanske izbjeglice upadajte u voz idemo na referendum
Navedeni rezultati genetickih istrazivanja,u kojima se navodi podatak o 50% turskih gena kod Srba u Srbiji, je prenijela Slobodna Dalmacija, su originalno objavljeni u casopisu “Science” 2000 godine,pod naslovom “The Genetic Legacy of Paleolithic Homo sapiens sapiens in Extant Europeans: A Y Chromosome Perspective “ Zacudjujuce je da je Altajsko-Anatolski tip HG-2 u Evropi najveci kod Srba(49%) i Bugara(42%), te kod Turaka i Turkmena u prednjoj Aziji. Sadasnji tzv Srbi u Bosni i Hercegovini su potomci Vlaha koje su Osmalije naselile da budu robovi po posjedima novih spahija.
Raduje me kraj ove nakaradne drzave. Svi srbi mrze BiH i ne poznajem nijednog srbima koji ima zelju da zivi sa bosnjacima. Ovde je pitanje samo vremana. Vreme radi za nas.
Sustina Srba je u njihovom imenu,koje izvorno znaci Sluge (Robovi),o cemu polovinom X stoljeca govori Konstantin Porfirogenet, u spisu \"De Administrando Imperio\",gdje doslovno kaze sljedece: \"[...] »Srbi« na jeziku Rimljana je rijec koja oznacava »robove«, a na tom jeziku obicno se rijecju »serbula« oznacava obucu robova, a rijec »tzerboulianoi« oznacava one koji nose jeftinu, siromašku obucu. Srbi su to ime dobili jer su postali robovi imperatora Rimljana[...]\" (Konstantin Porfirogenet,De administrando imperio,Glava trideset i druga,str. 153.)
samo se nadajte i sanjajte pazite da ne bi ste sjeli u ovaj voz http://www.youtube.com/watch?v=WOyXfs3N-6s&feature=related od 90 tih vi pjenite i koprcate se ali nista Bosna i Hercegovina jos u svojim granicama a tako ce i ostati a pogledajte se postajete sa srpskim pasosima izbjeglice u svojoj zemlji.... Hehehe koja ste vi stoka