Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE U BOSNI SAMO JEDAN MILORAD PUNA JE VAS BOSNA KOJI TROSITE PARE OD PORESKI OBAVEZNIKA A TI ISTI NISTA NE RADE ZA TAJ NAROD KOJI GULE GODINAMA.
Na tih još onih 240 miliona što mu Nikšić dade iz federacije
Pa najlakše je izvući pare u svoj džep preko humanitarnih.. Sramota šta nam čovjek radi u ovoj državi
A sta je sa narodom? Glup gluplji!?
Za kumu i kuma
Nije normalno da on ima na raspolaganju 56 miliona KM, ako uporedimo budzete Milanovica u Hrvatskoj, Vucica ili Predsjednistva BiH??? Deste puta mu je veci budzet od navedeneih. Time kupuje glasove.
Srbuj makar slamu jeo !!!
Dajte ba ljudi od toliko vijesti u svijetu klixu je svaka druga dodik … ma hajte molim vas
Milokrad Ikona dame i gospodo!!! 💩
Milorade bekrijo sve si pare popio popio si tri livade crni Milorade popio si tri livade Crni Milorade
Samo ti narode , i u jednom i u drugom entitetu , suti i trpi , i gledaj kako gospoda krade vase pare i pravi budalu od vas .... samo tako nastavite .....:(
Uzeće mu advokat Nobilo nekoliko stotina hiljada eura.
Vidi Lopov.
Neće dugove vraćat milokradova djeca nego vaša, ha ha
Na šišanje ovaca da može uduplati budžet.
Treba djecu u vrtiću pitati oni najbolje znaju gdje Ronhil troši javni novac
Megaloman na tuđi račun...!!! Čuj ti ovo, Baja na udobnost svoje guzice u vozilici potrošio 316.000 KM... Malo li je...???