Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promijenilo se narativ vlasti u RS-u a????
promjenio*
Dobro, ali mi reci ovo, sa njima se po ustavu mora da bi se formirala vlada, bez njih imas blokadu i onda institucije ne mogu da rade, sve je blokirano, takav ti je ustav, jedino da protjeramo milion srba ili ono drugo iz RSA pa da mozes bez njih, kako ces drugacije?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve vise zavidim jevrejima na njihovim lovcima na fasiste nakon 2. svjetskog rata. Dok se ne probudimo, dok ne vratimo svoj ponos i sklonimo ovo i mnoga druga smeca iz drustva, ovo ce nam se desavati, jer jedan dio drzave stvoren na genocidu ovo odobrava i podstice...
Znas sta je kod jevreja kljucno? Sto nikad za pare nece prodati svoje. E to je nesto sto je na ovim prostorima nepoznanica.
Samo dobro namlatit za primjer svim genocidasima
Odsjec mu prst po prst,cupati zub po zub,zivog zapaliti.
Gledaj ti samo face...pravi genocidas!!!
Samo naoruzan covjek moze branit dvoju kucu od cetnika… zapamti to bosnjo
Ovdje nešta smrdi,daj boze da su pravog ulovili???
Mozda nije on
A momke koji su napali one roditelje iz Beograda u Sarajevu l, drzali su mjesec dana u pritvoru...iako ih nisu ni dotakli
Nadam se da će neko posjetiti ovog vrlog gospodina, pa da malo čitamo i o njegovim povredama. Baš to mu želim. Jad. Otpad ljudski.
Trebao je da ubije ove ljude da bi bio zadržan u pritvoru koja budalaština majko mila.
Budalu uhapsis nenamas dokaza i et policaj nešto radila uhhhhh
Hocel se ko osvetit pa njegove roditelje ....
A jucer policija "zaboravila" osigurati mjesto zlocina, zastito dokaze, nisu se ni pojavili, onda dosao Becirovic sa ekipom i lijepo se prosetao, izmijesao tragove...ncncncncncnc koje pozoriste! Kakva neozbiljna drzava i pravo!
Pa moze li njegova adresa , treba covjeku pomoci odnijeti lijekove za epilepsiji.Moze li neko ostaviti adresu.
Govno
Relaksiranje zbog relaksacije odnosa