Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan dokaz dvoličnosti, jer s jedne strane potpisuju se dozvole za eko kuće(JAVNO), s druge strane samo koji kilometar od eko kuće potpisuju se ekološke katastrofe,naravno TAJNO
Hajde fino, samo recite zasto ste opet To dali u privatne ruke da vodi sve ? Zasto Nije ostalo pri KSCU … ????
"Eko" po čemu?!
A na fotkama namjestaj od iverice koja kao sto je poznato sadrzi formaldehid ......
S postovanjem, kao proizvodjac namjestaja i majstor za namjestaj, rukujem 80% radnog vremena sa ivericom, ali ako zelite da napisete o iverici i formaledehidu, procitajte i informisite se o stetnosti i nastajanju/nestajanju istog. Kao prvo treba da znate da je formaldehid postojao u velikim kolicinama tek u pocetku proizvodnje iverice prije dosta godina, jer su se koristile najjeftinije metode.
Danas proizvodnja i prodaja iverice je drugacija za 180°. Danas je 95% iverice u klasi E-1, u kojem je dopuštena vrijednost para formaldehida najniža. Hvala.