Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRIMINALNA ORGANIZACIJA SDA O TOME KAKO UKRASTI JOS NOVCA OD OVOG NAPAĆENOG NARODA!!! MRŠ!!!
Nemoj Zlatko Lagumdzija, praviti ustupke manjinama, nemoj Zlatko Lagumdzija i Damire Hadzicu dilati parcele i nekretnine po Sarajevu, nemoj Zlatko, nemoj Damire, nemoj popusiti ce te na izborima, hoce i Damir i Zlatko. Gdje su danas? NEMOJTE BAKIRE IZETBEGOVICU I FAHRUDINE RADONCICU PRAVITI USTUPKE MANJINAMA, NEMOJTE BAKIRE IZETBEGOVICU I FAHRUDINE RADONCICU, NEMOJ FADILE NOVALICU, NEMOJ ISKO, NEMOJ DENISE ZVIZDICU, NEMOJ POPUSITI CE TE NA IZBORIMA!
Mafijaška organizacija, koja je unazadila BiH za najmanje 150 godina
hocu :)
Cosa Nostra !!
gledaj glavonja
Da bi nekako ključ u bravu tamo gdje zasjedaju i ostavit ih tako jedno 20 godina da raspravljaju o aktuelnoj političkoj situaciji.
El Cartel SDA..
yebes politiku.......hajmo na pecanje :)
@gradjaninsasela jezero......pticice cvrkucu.......mirno......trava........priroda..........plovak ...........hoce li.....da povuce..............jao ljepota
@gradjaninsasela ma ako hoce..............meni je cejf bitan........i mir.......i priroda.....sam da ne padne kisa......u stvari ne smeta ni kisa........sam da nije hladno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
ovi na slici imaju vrijednost prvog tima Real Madrida .. toliko o zaštiti nacionalnog interesa
SDA kao i SDP kao stranke koje su predominantno vodile BiH su polu-kriminalne organizacije. Revizija njihovog dosadasnjeg djelovanja treba da se uradi. Trenutno najodgovorniji za korupciju, kriminal, pravnu nesigurnost itd...
Genjac, neobično odvratan lik, pojavom neodoljivo asocira na jazavca, a tako se i ponaša, kud ga vidjeh na slici, syeba mi dan.
KAKO OVAJ KLITORIS FILTRIRA CLANKE I MANIPULISE SA KOMENTARIMA, TO JE FENOMENALNO. PA GDJE SU VAM RELEVANTNE VIJESTI MAGARCI? JUCE RATNI ZLOCINAC SA JEVREJESKOG GROBLJA VUCIC, NAPADA ORICA DA JE UBIJAO PO BOSNI, A ON, RATNI ZLOCINAC SE VOZAO U AUTU SA BOSNJACKOM MRTVACKOM GLAVOM NABIJENOM NA PREDNJI DIO VOZILA KAO ZNAK OD MERCEDESA? NARAVNO GDJE BI VI TO OBJAVILI?
U VIJESTIMA SE OBJAVLJUJE HRPA BEZVEZNIH I DOSADNIH GOFANA, A RELEVANTNE VIJESTI SE POTPUNO IGNORISU I TO JE KONSTANTA OVOG PORTAL ODAVNO. PRVO SU MANIPULIRALI FORUMOM, DANAS SLICNO RADE I SA VIJESTIMA. CITATI OVAJ PORTAL JE ZAPRAVO BITI POTPUNO NEOBAVIJESTEN I MEDIJSKI MANIPULIRAN!
@FreeTrokutystan, Misli manjinaca me zanimaju kao lanjski snijeg. A za pronalazak linka, ukljuci taj prostor izmedju usiju, valjda ima koji gram mozga!
@SkakaKidaKite Evo ga.... pravo mjesto za tebe! Na ovom clanku možeš da izbaciš sve iz sebe...😀
Era nacionalnih podjela s ciljem podjele BiH. SDA je postala nesvjesni igrac VelikoSr i VelikoHr politike.
SDA je to uvijek i bila. Svijest kod njih ne postoji. To je parazitska organizacija.
SDA je uvijek bila BiH trojanski konj. Za podjelu BiH bile su potrebne nacionalne podjele koje bi proizvele politicke i na kraju teritorijalne podjele. Najvecu prijetnju takvom planu su predstavljali Bosnjaci koji jos nisu konvertovani u Sr i Hr i koji bi mogli da se identificiraju sa BiH. Zato se pojacava njihov Bosnjacki i Muslimanski identitet na ustrb BiH identiteta i drzavnosti. Time je zapocela era nacionalnih podjela s ciljem podjele BiH.
U SDA je zavladala panika, jer su im neki glasajuci protiv zakona o akcizama, stali na njihov rusilacki put, cime je dosao u pitanje kredit od MMF-a kojim treba da podmire svoju siroku bazu i lezihljebovice, jarane i brojne rodjake. Nikako nije sporno pitanje niti izgradnje cesta niti cega, nego je u pitanju opstanak SDA, HDZ-a, a evo ispostavlja se i SBB-a, kojima je valjda zaduzivanje, neka vizija, bolje buducnosti.
Stranka Daj Akcize -SDA