Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIROV savjetnik SALKO Mortale Zildžić: Ja bih zabranio ulazak u džamiju ko god nije član SDA! Treba podrzati ovog mladog čovjeka. Gdje treba da se potpišem?
TREBA NA ULAZU U DŽAMIJE POSTAVITI ČITAČ SDA KARTICA DA NE MOGU DRUGI UĆI
Opet se federacija petlja u kantonalne nadležnosti. Nije slučajno neustavno formiranje federalnog ministarstva prosvjete više puta osporavano upravo radi guranja bošnjačkog velikodržavnog projekta, kroz ukidanje "dvije škole pod jednim krovom" u korist bošnjačkog programa.Ne može se naturati nekome svoj program obrazovanja, kao što se to radi u Sarajevu u javnim školama, gdje su zakinuta prava djece srpske i hrvatske nacionalnosti, a to isto kuditi u RS. Licemjerno.
Narod znO
selje se igraju parlamenta...
Samo treba raspravljati o proslosti.Treba potrositi najmanje narednih 500 godina da ustanovimo ko je kome koga i kad vise pobio, opljacko, zapalio itd. Treba se i vrijeđati na svim mogućim osnovama. Nipošto ne treba pričati o ekonomiji, budućnosti i stabilizaciji drustva.
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
GLEDAJ DUNĐERA LJEB TE NEJEBO
Pa naravno da Music ne postuje pravila ni zakone, ugleda se ena svoju stranku kriminalnu hobotnicu SDA!!
E GLEDAJ TI FACA U PARLAMENTU PA PISMENIJE SU FACE KOD MENE U SKUPŠTINI MJESNE ZAJEDNICE DEJČIĆI
ovaj "ah taj pogled u daljinu" Fadil....vazda pored nakih zena
GLEDAJ FADILA JES ZGODAN BRATE
@RUZDO NEDOSTIZAN..............:(:(:( kanu suza ahahaahahahahahah