Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego slijede odgovori Ovo nije Islam i ovo nisu muslimani, htio bih napomenuti da se ovdje govori o 400 ljudi iz BiH koji su tamo otisli...po glavi stanovnika to je poslije Kosova najvise iz Evrope...da se ne lazemo oni ne spadaju u tor Srba ili Hrvata nego Bosnjaka...a sad je vec 2 god.proslo i niti jednom se bosnjacko vodstvo ili IZ nije ogradila od toga(ili je onako reda radi), niti se Bosnajcki narod kolektivno ogradio od tih...niste ni svijesni kako Zapad na to gleda, vjerojatno se vo
ogradili su se, ali se budale nisu igradile od tebe kao extrema
vodi tezom: Tko suti smatra se da pristaje...za vase dobro bilo bi vrijeme da tome stane na kraj, jer s obzirom na situaciju u Evropi koja nije trenutno(a znamo zasto)naklonjena muslimanima, mozete dobit odbijenicu u bilo kojoj situaciji u buducnosti, prvenstveno zato ste usred Evrope...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjooci postaju brend... hahahah
Daboga ostali tamo da potore zemlju
haram je to, neka se pokaju i raznesu negdje u pustinji
Sto ne prenosite emisije po Srbiji gdje se "veliki srbi" hvale kako su po Ukrajini ratovali sa 'bracom' Rusima ili o broju Srba koji ratuju na strani Asada u Siriji gdje po fb se hvale kako ubijaju sunije i da ce se vratiti na Balkan da isto rade, koji ste vi licemjeri.Istina je da ima i nasih budala po Siriji al ne mogu licemjerja da se prikazuje samo jedna strana dok druga ide da ratuje kao strani placenici ili cak i djaba iz ideoloskih razloga da bi vjekovnoj 'braci' Rusima pomogla.
prave se englezi:))))
@probusencondom Ovo sto ISIL radi nije Islam! niskointeligentni beduinu, ako vjerujes u ono sto ti ameri serviraju preko mas medija onda ti mogu rec da si prevaren. Ako nadjes dje u Kur'anu da je dozvoljeno rusit dzamije, samoubojstvo, silovanje.... onda sam i ja radikalni islamista
Bolje nego biti na birou!
Čim je Dačić rekao znači da je 100% srpska propaganda i da nijedan Bošnjak nikad nije bio islamski ekstremista. ALLAHU AKBAR!!!
Dacicev jedini zadatak je da ocrni komsije i tako udje u EU,. nastavak politike prva judenfrei drzava gdje su Svabe nasjele da i dan danas placaju za to. Dal ce se istorija ponoviti vidjet ce mo.
Hajde sad pobroji Srbe koji su otisli da se bore za Asada , u Rusiju protiv Ukraine.. to bi onda bilo objektivno.
Pa zna se to odavno ima ih u centralnoj bosni milion 😀😀
Sve su to Sandzaklije… znaci Srbija se odrice Sandzaka?
Dacic pravio inspekcijupa zna.ko zna mozda je i on preso na Islam...sve je moguce i sada kao spijun Radi za Kosovo i sandzak.mada sto se on toliko interesuje za bejha???
Na blicu ima cesto lijepe vijesti iz bosne,danas citam o cuvaru starog mosta u Mostaru
Neka ih tamo.
ako ih se 400 bori ima ih bar deset hiljada koji podrzavaju ovdje isil.najmanje.govna.
To znamo. Tu nema ništa novoga.
Neka ih Toma grobar dočeka sa dudkom na aerodromu