Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garača hoćemoli se zamijeniti za radna mjesta.Ja moram giljati 40 godina a ti??
U pravo vrijeme su dobili prvu tranšu kredita od MMF-a. Sada mogu pokriti svoje plate, dnevnice, naknadu za odvojeni život, topli obrok, telefonske račune, obuću , odjeću, radove u komisijama upravnim odborima itd... Možda se i visoki predstavnik pozabavi ovim problemom kao i sam MMF. Ovakve pogodnosti nema ni jedna vlast u svijetu i mnogi bivši diktatori bi im pozavidjeli. Ja sam ZA-BIH a VI ???
Neznam šta gospoda smatra licemjerjem. Pa valjda je svima jasno da su licemjerni oni koji podržavaju ovakve prijedloge. Ponekad se pitam dali su oni sa ove planete. Čikić Aida se uhvatila kodeksa lijepog oblačenja a zaboravila je na kodeks lijepog ponašanja u Federalnom parlamentu. 90% stanovništva se u BIH primjereno oblaći i hrani od 300 KM (prosjeka po glavi stanovništva). Njoj izgleda treba 60 000 KM godišnje da bi primjerno izgledala. Poslanici Amili Alikadić-Husović se izvrće želudac od lošeg života i od onih koji se ne slažu sa njenim mišljenjem.A narodu se izvrće želudac jer se od takvih poslanika nemaju pravo lijećiti, jer im se u firmama ne uplačuje socijalno ni zdravstveno osiguranje jer nemaju osnovna ljudska prava, pravo na rad i život. Opet neka vas je sram gospodo poslanici. Sa ovakvim ponašanjem rušite patriotizam a i samu državu od koje imate velike koristi.
Sva sreća pa ovu bandu poput Garače, Čikićke i ostalih nacio neradnika nećemo više gledati poslije oktobra 2010.godine. Tražiće te Vi posla sebi Garačo kao i ostalih 500.000 Bosanaca i Hercegovaca!