Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhaha formirana radna grupa. Kao oni ne znaju šta se dešava. Eto rudari ludi. Pa svaki onaj na ulici noćas je inteligentniji od Fadila samo ga ruka stranke nije milovala u životu.
@ProjectNemesis Mislis li imalo kada se po tvojoj logici podignd cijjena hljeb na 50 KM, kako cd ga platiti ovi sto sada nemaju da plate 1 ili 2 KM. Tupsone jedan izgleda zivis u nekom vremenu prije 500 godina.
koji je ovo SDA ublehaš.. čuj radnu grupu?! ljudima 5 do 12, on bi sad palamudio glupostima. bitnije je njega skinuti sa pozicije, nego ikoga drugog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pazite spinovanja: da bi ispunili zahtjeve rudara treba povećati cijenu struje 100%. A kako je do sad bilo moguće isplaćivati plaće rudarima uz dosadašnje cijene struje? Jer ne zaboravite rudari ne traže povećanje nego traže da im se plata ne smanji
I dosadašnje prijetnje povećanjem cijena struje su čista pohlepa: BiH je izvoznik struje a ne uvoznik tako da nas se cijene na svjetskom tržištu ne tiču. Hidrolektrane rade kako su radile bila korona ne bila, rudnici rade normalno kako su i radili ako im ne smanje plate. Nego mala dobit 50 miliona hajmo uzeti 100 miliona. Podržimo svi rudare, ako izgube ovu bitku sutra gubimo svi mi
Gotovo je s rudnicima! Uništeni su od SDA političara, njihovih uhljeba, sindikata i rudara zajedno. Nema smisla više kmečati, dugovi rudnika su toliki da ugrožavaju i samu BiH elektroprivredu. Ili će se rudnici zatvoriti ili Elektroprivreda BiH ide u propast održavajući ih na životu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smjenite ove ublehaše
Rudari su doprinjeli ovom 50%,svojom pljackom rudnika kradzom nafte ne dolazak na posao a stemla se kartica, licno znam takvih primjera, nema rudara ispod 1300km u kaknju
nema rudara ispod 1.100.... rekao sam ja to su uhljubi ba, al normala mora radit jer vecina nema školu
Kad ne znas i kad hoces da izradis onda formiras radnu grupu da to sve razvuces i razbijes.
Fadile majmune!
Neka oni svako malo sebi dizu plate. To je najvaznije.
Vidi sto su ova trojica objesili noseve
Kako su lijepo ruke stavili samo da im lisice nakace aBd
A nije ni problem nek ode struja na 100% ali onda ce nam sve biti skuplje sve namjernice ce biti 100% skuplje jer nasi odma pocevaju sve nema stajanja. Ako struja ode 100% odosmo i mi 100000%
A gledaj im cilja svaljuju na rudare da traze povecanje struje, hoce da nam rudare ogade hahahahahaahhhah Nece moci stoko jedna, ima i drugi nacin a to je da smanjite sebi plate i naknade i date rudarima :) Vrlo jednostavno....
Bake žutoglavi inače kaže da Fadil radi dobar posao, ekonomija cvjeta...
Njemu kao nije jasno zasto su nezadovoljni. Oj Fadila da te otac barem vise tukao kada si bio mali svima bi nam bolje danas bilo.
Sad je vrlo opasno izabrati pregovarace ispred rudara jer je obustavljen rad u tim rudnicima , zato sindikalci odbijaju pregovor bilo kakav , bit ce pritisak kasnije za odgovornost i nastaku stetu zbog obustave rada !
Sad ce iskoristiti rudare da dignu cijenu struje. Hvale se da imaju visak struje, a industrija gotovo da ne postoji. Umjesto da spuste cijenu struje, da se narod grije na struju i tako vise zarade i rijese problem zagadjenja, oni koriste rudare da opravdaju svoju nesposobnost.
kad covjek ovako cita...mozda je i namjesteno ovako...
Neko opasno dirigira situacijom. Pratimo.