Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahha odvadite malo ... gdje god pogledam prazno zjapi. Brat bratu nije izaslo vise od 25 % i to do kraja dana ce se popeti na max 30 %. Naravno tu je 28 posto senilnih deda i nana , i ovih sto imaju blagi poremecaj od davnina , pa idu kako vjetar puse. Ovo ostalo normalnog naroda sjedi u kuci i ibreti se , sprema plan i program kako prezivjeti sedmicu ili naredni mjesec.
Slabo u Trebinju, trebalo je do sada da bude više od 80%.
39%😂😂😂😂😂😂😂😂 ONO 61% SKONTALI DA SU POSEBLJENI BOSNJACI PRAVOSLAVCI
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je super. Inace Kupres bude na vijestima jedino kad se na tom podrucju dogodi zemljotres. Hocemo zemljotres ali da bude srpski.
Al' ima najjace prezime, hahahaha
Kako su ovi srbi iz rs glupi malo he reci. Anketa kaze jedan ocekujem da ce biti bolje I penzije vece a dvije sa pala kazu nek pobjedi bolji hahahahah pa on I nemaju pojma ni sto su glasali danas. Glupani glupani
U Ustavnom Sudu Srbije sjedi 12 Srba i ni jedan stranac i ni jedan Bosnjak, Madzar i ttd. Dakle to je majorizacija nas Bosnjaka i mi ne priznajemo odluke Ustavnog Suda Srbije. Zato evo ja organizujem referendum Bosnjaka u Sandzaku za otcjepljenje od Srbije. Ionako je Sandzak Srbjanska kolonija okupiran 1838 godine. Narod se pita. Niko nema pravo zabraniti narodu da se izjasni. Narod ce odluciti.
ma na referendum je izasla jedna milijarda glasaca, znam ja! :P
Kad se nakraju sve sabere svaki srbin če stat iza karadžića mladića šešelja i miloševiča. Krmak je samo figura koja hi objedinla. Kontam da če hi bit preko 75 posto.
Bogami slaba im je izlaznost,izgleda da je i Srpstvo prdulo u chabar.Dok je bilo para bilo je i ljubavi.Sadih treba pritisnuti i ukinuti RS,nek se puse ko im ebe mamu,seljacine shumske.
@noridcm E, zbog takvih kao što si ti, u ovoj zemlji se rat u glavama još ne završava. Umjesto da bar pokušamo da poštujemo jedni druge i ne diramo jedni drugima u nacionalna i vjerska osjećanja, što je minimalni uslov da zajedno funkcionišemo u ovoj zemlji i u njoj izgradimo budućnost za našu djecu, takvi ludaci kao ti (a ima ih na svim stranama) živeći u prošlosti i pišući disertacije na temu "mi smo pravi, drugi su govna" šire mržnju, predrasude, netoleranciju i strah od zajedničkog života.
http://www.avaz.ba/clanak/255999/nema-vise-dobro-dosli-u-rs-tabla-i-zastava-bih-uskoro-na-svim-granicnim-prijelazima EVO VAM GA NA
Najnoviji podaci o izlasku na referendum objavljeni sad u 17:00 na sajtu sluzbe za veterinarstvo su sledeci: 1.izlaznost konja i kobila 53% 2.volova i krava 21% 3.ovnova i ovaca17% 4.jaraca i koza 9%
Pa nisu Bošnjaci valjda glasali?
sta je bosanski srbi staa je ovo prosjek 30% ja sam mislio bice 100% izlaznost
to je konju izlaznost do 15h sad je tek 17h do 19h izaći će na 70%.
svetolik ucero ti kacavenda sta se bunis nisam ti je kriv sto tvoji bosanski srpcici ne izlaze nanreferendum hahah pa ni pola srba nece da glasa 😁
@sandarius..Ljepo bgm.nebi pozvo na teletinu pos sačom😆
Jesu li u taj broj uključeni i mrtvi i oni koji su se davno odselili, ili ćete njih naknadno uračunati? Smijurija.
glasali senilni idioti i uhljebi iz snsd :)
Ljepo je bgm u Evropi ali najljepše je u ljepoj Bosni po gotov pored Drine i Romanija je preljepa..Sarajevo šeher bosno..ma nema šta.Bosna je Bosna.
Kome se ne svidja u BiH isto ima alternativu, neka ide u PM a moze i u srbiju
neko vecr slusam lika kaze da ce znati ko ne bude izasao na referendum. ..lik ocekivao da ce izaci 97% ljudi...koja bruka