Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi baš najjasnije gdje misle da ih smjeste pa se ne slažem s ovim. Trenutno je lijepo pogledati zelenilo oko fakulteta, ali nijedna slobodna zelena površina nije dovoljno velika za neki veći objekat, a kamoli tri. Još je i kosi teren u pitanju. Nadam se da će kolege na vrijeme uvidjeti da ovo nije baš najbolje rješenje.
Onoliki prostot u Kampusu prazan sa 3 fakulteta a hoce nove zgrade na drugoj lokaciji. Mi i logika tesko u istu recenicu
Jel to opet Sebija vrsi transfer naucnih radnika iz jedne zgrade u drugu ?
Jasta ce, ne mogu kampus dovesti u red, ali oni ruse postojece zgrade i prave nove. Trla baba lan.
Osnovne škole se gase zbog negativnog nataliteta a fakulteti se grade, za koga ?
Po komentarima vidim da nasem narodu ne mozes udovoljiti niti kad se gradi niti kad se ne gradi
Mora da hoce Marsalku kome da utope pa ce da sele saobracaj, kriminalistiku i ETF
@Leasing iskreno, tako bi mozda i bilo najbolje. ionako marshalka nije onako kako je trebalo biti
"naučno-nastavnog karaktera"