Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek je bilo dobrih političara i poštenih ljudi, samo što nisu mogli doći do izražaja zbog ovih bolesnika na vlasti, dolazi normalnije vrijeme. Ovo je samo početak rješavanja milijardu i jednog problema koji muči BIH. Nadam se da premijer ima dobru ekipu, autoritet i da će izdržati pritiscima zlobnika. Premijeru uz tebe smo samo naprjed. Uzmi sebi par miliona užavaj i onda radi za narod kao što to rade visoki dužnosnici svih normalnih država, ne trebaju ti milijarde.
Zar opet slijepo vjerujete našim političarima... Neko će skupocjene aute koje smo MI PLATILI prodati članu familije za male novce.... Kako nas jeftino kupuju na izborima....
Izgleda da Mujezinovic radi bolje od onih prethodnih ublehasa
@optimista svaka cast legendo....neka neko u ovoj državi iznese pozitivno mišljenje...iskreno, ne vjerujem skoro niti jednom političaru, ali mi je isto tako pun K.... ovih komentara \"kome li je ovo namješteno...štela...nema šanse...babini sinovi...\" i tako se u startu ruši sve što bi se možda moglo pretvoriti u nešto pozitivno...Pustite se babinih sinova, oni će kad tad poćeti padati, a isto tako će se uvijek i novi pojavljivati....to je dio života...ali ja NIKAD neću dozvoliti da me \"babini sinovi\" u startu obeshrabre i spriječe da pokušam nešto u šta vjerujem...A TO JE UPRAVO NAŠ PROBLEM.... Svako je za sebe odgovoran....a ako ne probaš ne znaš bi li uspio!!!
Bravo! PS. NIJE POENTA U TOME KOJA STRANKA JE BOLJA ILI GORA. SVE SU ODRON! POENTA JE DA TREBA DATI PODRSKU SPOSOBNIM LJUDIMA DA RADE KAKO TREBA.
pohvala za sax da upoznaju javnost detaljnije o radu skupstine i njihovim odlukama.nadam se da je prijedlog o informisanju javnosti putem neta dosao i od strane vlade i da napokon hoce da pokazu narodu da nesto rade. moj prijedlog je i da se svi prijedlozi zakona i prijedlozi izmjene zakona stave na net prije rasprave u skupstini i malo prate kritike i prijedlozi naroda. ima na sax-u dosta pametnih ljudi, ne samo zadrtih, nekulturnih i zaostalih nacionalista.pozz
volio bih znati kada se vozila prodaju ko ih je kupio i za koje pare.....
Kad je SDP bio na vlasti u budzetu je ostalo viska para, nisu strajkovali ni policajci ni gradska uprava, ni drugi drzavni sluzbenici... Redovno su dobijali plate, tople obroke, regrese, dnevnice... Ako je SDP krao, onda je to bilo umjereno, ne ovoliko kao aktuelna vlast.
sta to mislis da ce nam sa sdp-om bolje biti, ako oni ikad dodju na vlast tek cemo onda nagrabusili...
nema nama zivota dok sda i sbih jasu ovo jada od zemlje koju su nabijedili i doveli do ispod svakog dna 8 vozila kome oni tu pricu pricaju budalama koje im vjeruju samo bez njih ovo malo zemlje i ima neku sansu da prezivi sa njima nikad i od njih nikad nikakvog dobra
Da je dobro poceo,jeste! No,pitanje je da li je to mazanje ociju pred neke druge poteze ili je covjek stvarno naumio uradit nesh za ovu jadnu,finansijski propalu federaciju...zivi bili pa vidili !
Bravo Mujezinovicu! Svaka cast! Samo tako nastavi!
ne mogu da vjerujem da ima neko ko je razuman u ovoj drzavi a da je na vlasti
SVAKA CAST...Mislim da je poduzeo neke konkretne korake za kratak period....samo bi mu trebala podrška sada...koju ce naravno teško dobiti.. Dobit ih nece niko za 2 KM jer ce biti javna licitacija...pa hajmo malo podrske i povjerenja..da nam svima bude bolje...
ko će ih doboti za dvije marke ???