Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite koji mozak morate biti da budete profesor na Oxfordu. I sad to uporedite sa onim žvalivim govedom Novalićem i pijanim Sejdom Bajramovićem, ili pak sa fikusom polumrtvim Džaferovićem
Trebaju dzaferovicu izmisliti neku vakcinu da ozivi i pokrene se hahahah
ahahhaagagagaggagah polumrtvi fikus haghaha
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Tatjana u Londonu, Darija u Beogradu, Markoticka u Zagrebu a Sebija u Sarajevu. Dosli divlji otjerali pitome.
@gooUser1565174625 Svi imaju pogrešno ime da bi ostali u Sarajevu
Svaka čast ovoj ženi! 👏
Tatjana, nece biti Fadila sigurno.
A da.malo pročitate tekst osim što ga prevedete.
@glembo ovo je čisti fašizam I govor mržnje, ovo što si napisao/la. idiote. naravno da jeste sarajevsko prezime. zamisli da su ma oxfordu tako razmisljali dok su je primali na posao?
Pa sta kaze
E sad smo ga tek popušili
Dzaferovic je jedini politicar bez ikakvih emocija.Lik je isto na baterije.
uz sve dužno poštovanje, ni Oxford, ni Moderna, Pfizer i svi ostali nemaju nikakve šanse da naprave vakcinu bez upliva naših stručnjaka, prije svega prof Badnjevića- experta za električne uređaje, a sad i stručnjaka za mikrobiologiju, i prof Marjanovića, koji je pragmatično shvatio da će politikom dobiti više keša nego naukom, čovjek je više na TV nego u laboratoriju ali on zna, pričom će uništiti virus....Univerzitet Burch je lider u razvoju vakcine.
Sad je zovete Sarajka cast svim SARAJLIJAMA ali da nije u ovom timu da je ovde u BiH niko nebi spomenuo je zena radi sta voli a jos da procitamo da je i iz drugi zemalja bivse Juge posto prezime je malo cudno postovanje mladoj dami svu srecu zelim
Tanja Sauka, Banetova sestra. Stara raja sa Grbavice. Svaka čast :)
Hoce li ih srebrena malina uvesti ili ce ko drugi???
Svaka cast.. Da je dobro u Bosni bila bi i dan danas u Sarajevu.
Sarajevo, gdje je nekad bilo!
Žena ima mozak i da je ostala, plata 1200 KM
@fbUser1586252491 ovde nedaju da upotrebiš mozak
Ovo su pozitivni primjeri koje treba isticati da budu primjer mladima..svaka čast doktorici..