Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za helikopter treba da izdvajaju makar djelimčno oni ( planinari, alpinisti, skijaši..) koji se dovode u opasnost ličnim izborom kojeg ne osporavam. Sve rizične skupine trebaju imati dodatno osiguranje za koje se mora platiti.
@Hamoponovouredu Ma dobro ne trebaju snositi odgovornost..u redu ..ma u redu..
Pošto je problem kupit helikopter nek ga fahro s tornja spasava uceci mu dove
Šjedi kući, kud ćeš. Sad treba angažovati sredstva, druge ljude, resurse i sl. što budala nije mogla sjediti kući
Planinaru brz oporavak. Bravo za GSS i fuj za FUCZ. GSS na licu mjesta na Lupoglavu, a FUCZ na mjestu slijetanja helikoptera. Pošto transport od helikoptera radi hitna, priadnici FUCZ su "upućeni" na mjesto slijetanja da se slikaju i hvale kako su eto oni spasili planinara.
Kako se radujem kad vidim da komentarišu i ljudi sa očima. Upravo se spremam da pitam šta su radili ovi što se najviše spominju (FUCZ). Znači, pozovu helikopter i slikaju se, što bi rekla Majda: Heroji :)