Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo Evropu, klanjacemo dzenazu Morsiju!
zivjele nase mafijaske vlasti i njihove sluge uhljebi...yebo evropu i civilizaciju...
@gooUsereshse Ne razumijem... je li dzenaza sehidu Morsiju imala ikakvig utjecaja na nesposobnost nasih politicara koje ja, ti i svi mi nijemo gledamo kako nas bacaju u veci ocaj?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rekao je do-dick da ce sjebat zemlju cim udje u predsjedništvo, polahko se obistinjuje njegovo predkazanje. pih
@blaff pa dobro, vidjet cemo kada preda stafetu sta ce ostala dvojica uraditi da unaprijede nasu zemlju........jedno veliko NISTA po obicaju
@blaff .....bih objektivno nikad nece postati dio eu....juce je holandska vlada porucila srbiji da nikad nece postati dio eu....a jasno vam je da o turskoj,bih,albaniji,makedoniji i kosovu ni ne razmisljaju....uostalom 2021 godine su nam najavili vize...svaki ulazak bih gradjana u eu cete morati prijaviti preko interneta i ako dobijete odobrenje morat cete prvo uplatiti 15 eura....ko ode do tad taj je uspio ..ko ostane ostao je zauvjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inace ima uticaj u PM Kad Bsnjo nesto kaze to tako bude u evropi
nema blamaze.. kad nemas obraza..
Kakav uticaj. Sve je to bez veze. Niko nas ne šljivi ni pet posto
Memorandum 2 na dijelu! Vucicev SNSD sa dodikom na celu i covic sve cine da blokiraju rad Rep BiH unutura i vani. To je rat ali bez oruzija
Pa BiH danas predvode cetnici, ustase i handjardivizijasi. Da li njima odgovara antifasisticka Evropa ? Ne odgovara.
HAJVANI
Možda su i imenovani ali se Bosanci izgubili u putu.
Isti ti u Evropi su krivi za stanje u BiH!!!
Isti ti u Evropi su krivi za stanje u BiH!!!
@samorazguli 1. Raspala se ex Yu? Ako ima EX onda se raspala idiote 2. Tri naroda, tri entiteta tri države= 3 quartza za svakog da se ne svade 3. Suživot je amerićko njesra koje su jenkiji poslije ww2 silom nametnuli u Evropu da se više ne kolju kurtulni narodi
@Hogar 4. Bosna je hiljadu godina trn u dupetu stoćnim i kurtulnim komšijama jer nije sintetička tvorevina ko rvacka i tariguzija, već ima svoj kontinuitet htio to ti priznat ili ne govedo jedno bosansko 5. glupost je kakariti o "bosanskim srbima i rvatima", zašto onda nema ruskih srba i italijanskih rvata?
Grickao si Puljin glans leepi dario dobio si sifilis leepi dario yebi se sada ti....
BiH=Blamaza i Haos🙉
Tito dragi, ustani i pohapsi ovaj sljam na vlasti! Nikad se veci ljudski sljam nije docepao vlasti. A narod glupa stoka glasa za "svoje" pa nek' ide sve u provaliju. Kako moze biti na vlasti covjek koji radi otvoreno protiv interesa svoje drzave?
ko ga jebe , još malo nikog i nema više u BiH .Kasnije smo turisti obilazimo kao nijemac ili austrijanac svoja ognjišta.
Bakir Bakir Bakir Bakir Bakir SDA SDA SDA SDA SDA SDA Sa našim finim mutavim ljepim pametnim Bakijem do totalnog gašenja svjetla po balinskim kučama !! Hvala ti Bakire što već 25 godina nas gužiš kulturno delikatno nježno lagano !! Bakire naš dragi udri nas ćunom po čelu još 200 godina Centralnog Sarajeva ti !! Bakir Bakir Bakir SDA SDA SDA do sudnjeg dana !! Bakir i SDA do tabuta !! Baaaaaaaaaaakkkkkkkiiiiiiiiiiiiirrrrrr !!!