Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka se vratila kuci isto popodne, isla se prijaviti na biro za rad. Sve oke.
.... da se sretno vrati najmilijima ! 💙🍀
Potreseni smo ovih dana zbog monstrouznih ubistava. Jos neki ljudi su umrli ovih dana i nije logicno bilo da bude na portalima. Tuge previse. Zelim da Almu sto prije pronadju zdravu i zivu, da dodje svojoj kuci. I da nastavi mirno zivjeti.
Tako treba, čim neko bez razloga nestane + se ne javlja na pozive, a nisu skloni tome, treba prijaviti isti dan. Nije ovo ko u filmovima sto kazu 'cekate prvo 48h' pa onda prijavite. Zeznut je to osjećaj, neko vam drag ode 'do prodavnice' kazu eto ih za 15min a nema ih čitav dan... briga velika.
Pokojna Tijana kada je nestala, čekalo se 48 sati. Zato je i nastao Tijanin zakon.