Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko još, koliko zemlja bosanska krije neispričanih priča zločina nad Bošnjacima!?
još jedan "junački" potpis srpske vojske. bog im dao pokoj. a nama svima pameti- da ne zaboravimo
Gdje se sad sa komentarima Petre, Zivojine & Co, majku li vam genocidnu. Ili smo i ovo mi "pobili" i cak zrtve samoubistava i hvatamo s (H) svaku priliku da svrnemo na srboceljad???? Kad ce mo nazaliziti masovne grobnice sa srpskim zrtvama ili ce te opet ko papagaji pocet nam solit pamet o Kravici?
SRAM TE BILO ZIVOJINE, PICKO CETNICKA, SMIJES SE LJUDIMA KOJI SU NA NAJGORI NACIN POGUBLJENI I KOJE PRONALAZE U MASOVNIM GROBNICAMA, , JA PRIZNAJEM ZLOCIN NA KAZANIMA, A VI CETNICI NE PRIZNAJETE I RUGATE SE HILJADAMA ZRTAVA, FUJ, DABOGDA VAM BOG DAO KAZNU KAKVU ZASLUZUJETE
Zivoji, kucko jedna smrdljiva, odlazis od teme i pokusavas skrecati paznju na nebitne stvari, ali to je po obicaju srpska taktika. E *** ti moj, koilko god pokusavate da zatajite istinu nemoze to danas papak jedan, nije ovo vise 1813 ili 1913 mada vi zivite mentalno jos tamo negdje 1389 ka nije bilo medija i kompjutera. sva vasa nedjela sada izlaze na vidjelo a vi to nemozete shvatite u te vase lojave glave, vi mislili da ce te i ovaj put proci kao i ranije, sakrij zlocine i kasnije pripisuj povijest i bacaj krivicu na drug, pusi ga gnjido, taj film necete vise gledati aosveta vas ceka, budi siguran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)