Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce Dodik kazati da su sami skocili u grobnice i zatrpali se.
Cijeli svijet se ibreti sta su uradili i oni i dalje sute i ponose se rs-om nastalom na pokusaju istrebljenja jednog naroda i to na najgori nacin GENOCIDOM fuj...
Masovne grobnice su normalna pojave u svim ratovima. Rat=masovne grobnice. Zato je gospodin Karadzic bratski upozoravao Aliju da ne izaziva rat razbijanjem Jugoslavije zato sto muslimani nisu sposobni za rat i samo ce da budu iskoristeni od strane stranih struktura a onda zrtvovani i prepusteni sami sebi. Ali, Alija nije vjerovao svojoj braci a vjerovao je krivoustom monstrumu.
Nadam ,a uz pomoc Allaha dj.s.istrijtbiti sve krscane iz nase Bosne.Samo da pobijedi Bake,a to je i njegov cilj jer njega nista drugo i ne interesuje.Nece on to dozivjeti ali za par stotina godina to ce da se desi.
Ti si meni pametan ko i četnici... ISTI si oni
a Dodik kaže okupirali Drinu Bošnjaci opet, krivo mu što genocid nije dovršen do kraja
Srbi su zlo.
@Sezam Za radikalni islam 100% !!!
Bakir poziva u Srebrenici na pomirenje i suzivot. Hoce da u Hagu tuzi instituciju predsjednika Srbije i instituciju Vlade Srbije za genocid i agresiju a u Srebrenici 11 jula poziva na pomirenje i suzivot. Koga Bakir pravi budalom? Poziva Bosnjake da sa koljacima, genocidasima i troprstasima pravimo zajednicki zivot i pomirenje. Isto je i sa sljedbenicima Suskove i Bobanove krvolocne rimo-katolicke agresije. Nama su oni nacionalni i ideoloski neprijatelji i nema pomirenja Bakire!
genocidasi ....zapitajte se ko su nam komsije - ako se mogu tako nazvati !!
Normalni ljudi ljetuju,zimuju,citaju, usavrsavaju se a anadolska kopilad samo kolje i ubija..
volimo krv