Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2010,4,30.!
jesu je nahajcali.
znaci da je potrebno pokazat zamjerke i zabranu , gradjani sarajeva od veceras svi na ulici spavajte, satore, cebad, vode i hrane, organizuj te, se, svi gradjani sarajeva od veceras bez razmisljanja na dob\'rovoljacku ulicu i okolinu, op\'kolite vi od veceras svoj grad! nece valjda oni sto su te do juce kl\'ali i ubi\'jali setat mirno i pi\'shat po tebi i svim zr\'\'tvama c\'etnika? pokazite da dajete zamjere posto nije dovoljno da gradonacelnik svoga grada zabrani cet\'\'nicku paradu patoloskih srba u\'bica!!!!
jel\' ovo neki podrinjski obicaj dosao u Sarajevo
Mislim da ovi vidovi nisu baš lijep primjer...kakva ba vatra
Cudo,cudo, vidite li eno tito mashe iz vatre!
Jeb*m li vam srp i cekic!
Znate li sta danas slavite? Jeste li zapalili vatru, oooo OVCE!? Google: 01. Mai 1776 Ooooooovccccceeeee, sretan vam Praznik JADA!
au šta vas se skupilooooo... eno i onog cvike s sax,to pobjego malo od ekrana
P O G L E D A J T E Z A D NJ U S L I K U I V I D J E T C E T E N A V R HU P L A M E N A D V A K R S T A, J E D A N N A L I J E V O J S T R A N I A D R U G I N A D E S N O J.. S T A, N E V I D I T E I L I V A M T A \"SIMBOLIKA\" N E Z N A C I N I S T A??? P A, Z N AC I T C E, I T E K A K O CE Z N A C I T I, U S KO R O, P A Z A T O I P A K, M A LO R A Z M I S L I T E!!!
Pa sto niste krme okrenuli na toj vatri? Da mazlimani ne gladuju.
pa ova udba je šampion u smišljanju načina da zaglupi narod... ko i ovi \"protesti\",lafo 5 gradova (auuuf) pa lafo od RV Doma do Stupa?!?!?!?!?! wtf?!?!?! grad je u SUPROTNOM smjeru!!! ko u vicu kad je drot bježo od lopova, pa ga pita baba gdje ćete kaže idem DA GA OPKOLIM ha ha ha ha ha
joooj jbt kakav bi se ovdje rostilj mogo raspalit..evije mb i sinan i to..jos u barlotiju kad bi bio rostilj :}
GLASALI STE GLADUJTE...
Hahahahah gori hahahahaha gori hahahahah!!!!