Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
A sta ce bit sa krstinom na Humu. Hoce li ukloniti tu monstuoznost od arimiranog betona sa mjesta sa kojeg su ruslili Mostar i ubijali zene i djecu. Ili cemo govorit stranim drzavnicima sa mjest sa kojeg su rusili grad i most i ubijali civile samo sto su Muslimani sada je postavljen krst.
E, moj tenkisto. Kad smo mi prije 500 godina vrhunske mostove gradili ti si bacao kamena s ramena, pa kad si ojacao krenuo si da rusis. Gnjido, prdezu izdahni u svom pasjaluku.
SRETNO STARI! JEBES DRZAVNIKE. NEKA DODJU KEMO, TIFA I OSTALA RAJA PA NEKA ZAPJEVAJU, A TENKISTE NEKA PUCAJU ALI OD MUKE. DA BOG DA IM DJECA ISPASTALA ZA NJIHOVA ZLODJELA.
Naprjed braco preko vode do slobode Sovagovic
e ovaj put nek pogine jul briner, dosta sam i ja ginuo smrt fasizmu sloboda narodu
kamo srece da imamo posla samo sa cistim nacionalistima. ovako susrecemo se pravim nacistima- fasistima- idiotima- primitivcima- seljacima- stokom- glupanima upakovanim u jednu kantu za smece koja se zove nacionalizam. kada bi glupost ubijala ne bi prezivjeli sigurno. ovo se odnosi na H.V.O tenkistu, kaznu, gringa,tenkista bum bum. Ostaloj raji pozrav i nek izroni stari za one koji ga vole
TENKISTO, ZASTO TI LAGATI DA TI DIGNUTI MOST NA NERETVI U ZRAK KADA TO NE BITI TACNO... JA BITI DICI MOST NA NERETVI U ZRAK... JA SPASITI JOSIP BROZ... TI LAGATI, TENKISTO..DA LI TI GLEDATI FILM "BITKA NA NERETVI"...JA TAMO BITI GLAVNI... AKO TREBATI JA OPET IGRATI U TAJ FILM..
e pa dosao bi i ja ali nesto me zeza lamela na tenku pa cim to sredim doci cu a vi recite tim " drzavnicima" da nista ne otvaraju i ne diraju cupriju dok ja ne dodjem . ima da bude zestok dernek cuce se .
NEtrebaju nam nikakvi predstavnici drugih zemalja, daleko neka su od nas. Gdje su bili kada nam je najteze bilo ? tada se nisu ni odazivali kada smo trazili makar embargo da nam ukinu, da sami SEBI mozemo pomoci. A sada kada izgradjujemo nasu domovinu da se ogledaju ?
fašisti čuvajte se
izronit ce za one sto ga vole,,,a dusmani crkni te,,phuuuuuuu
JA SAM CUO DA CE SE SKOKOVI NA STAROM MOSTU OPET ODRZAVATI SAMO STO CE SADA SKAKACI SKAKATI IZ VODE UVIS NA MOST PA KO DOSKOCI...
Jos jedna od polulaznih vijesti koje sluze propagandi nacional-fasistickih vladajucih stranaka SDA, HDZ i SDS.. Naravno da ce svi biti pozvani , ALI CE IH DOCI ISTO ONOLIKO KOLIKO IH JE DOSLO NA SAHRANU ALIJE IZETBEGOVICA...
imamo informacije da ce i saddam doci na otvaranje mosta. poslije ceremonija, na mostu ce se odrzati dvoboj izmedju gosp. busha i gosp. saddama. pobjednik ce kao nagradu skociti s mosta na glavu i zavrsiti na nekom kamenu u neretvi.