Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije smiješno bilo bi žalosno, dvorana hladno radi već više od pola godine i oni se u jeku predizborne kampanje sjetili otvoriti dvoranu...za koga, za predizborne skupove? jasno je svima da taj kšc nije ništa drugo nego ogranak hercegovačkog hdz-a čiji je osnovni cilj iseljenje hrvata iz bosne i stvaranje entiteta od par hercegovačkih prćija koji su prije rata imali status selendri.
Zijane, dizi ti tvoje D(J)amije i uzivaj
Brate dragi,ova zemlja je totalno njesra.Politicari dolaze radi sportske sale.... No comment
idite u p m vise sa ovim otvaranjima
Drago mi je se zbog općine i djece, nije mi drago da se otvara sad tijekom predizborne kampanje.
PA NEK SU ZEPACKI SELJACI KONACNO DOBILI SPORTSKU DVORANU..........
sto slaga prijatelju da ces da mi spasis kuma a on morade da bezi . ovi odze hoce da ga hapsu, haram ti bilo sto ti dadosmo nolike pare, sve ce da vratis, i ono letenje sa mojim avionom ces da platis,nego hitno me postavljaj za ministra sigurnosti da osiguram kuma i sebe a vala i tebe.-tvoj radoncic
...oćel\' miroslav škoro zapjevat\' koju patriocku :)
Čestitke Žepčacima iz Širokog Brijega!