U 17 sati "blagoslov prostora"
1

Na otvaranje sportske dvorane u Žepču stižu i brojni političari

Klix.ba
Svečano otvaranje Sportske dovrane Don Bosco, koja se nalazi u sastavu Katoličkog školskog centra Don Bosco u Žepču, bit će upriličeno danas u 18 sati u Žepču, kada će biti odigrana i košarkaška utakmica.

Na današnjem svečanom otvaranju sportske dvorane u Žepču očekuju se Vjekoslav Bevanda,Tonči Staničić, te biskup Pero Sudar.

Prema prvim najavama, otvaranju ove sportske dvorane prisustvovat će mnogi ugledni ljudi iz političkog i javnog života Bosne i Hercegovine, te Republike Hrvatske, među kojima su predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, ambasador Republike Hrvatske u BiH Tonči Staničić, te pomoćni vrhbosanski biskup i promicatelj katoličkog školstva u BiH dr. Pero Sudar.

Plan programa otvaranja dvorane obuhvata blagoslov prostora, koji je zakazan za 17 sati, dok je utakmica između KK Cibone iz Zagreba i HKK Široki WWina na rasporedu od 18 sati.

Nova sportska dvorana imat će oko 1.500 sjedećih mjesta, a koristit će se za potrebe škole i nekoliko lokalnih sportskih klubova.