Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći kukolj je iznikao iz SDA redova
Za demokratiju i slobodu bitan je preduslov pismenost i informisanost vecine, ako to nema onda stado odlucuje u tvoje ime, nazalost.
džaba im sve muljaže... džaba pampers paketi...
Nije ovaj nacelnik kakav,,covjek,,ali ga SDA banda nemoze smijeniti uz sve ,,lopovluke,,koje provodi.😋
ISKRENO SAUCESCE ARAPCICU. MOSOROVICU I JUSUFOVICU. KAD CE OPET REFERENDUM SLJAMU KOJI STE LUKAVAC DOVELI DO SAMOG DNA !!! SAMO STE SEBI I SVOJIMA TRPALI U DZEPOVE , NAROD VAS JE PREPOZNO, LICEMJERI MRSH U RUPU ! EDIN DELIC POBJEDNIK !!!!
Oko 90% NE. Cestitke nacelnku Delicu.
SDA...u hapi je snaga
Generalno, svi izbori u BiH su lakrdija i cirkus, pri tom uzalud potrošen novac stanovništva BiH 🎭
SDA I PDA SLJAM NA DIJELU !
SDA seljačko-kriminalni pokret .. da "oprave" budu izbori i brojanje ne bi imali preko 10% glasova .. taman kolko je totalno nepismenih papana
Evo što ja neću učestvovati u ovoj cirkusijadi od izbora u oktobru.
trebas glasati ....
@g60000 Da glasam pa da mi ovi uhljupi i krimosi iz Noroooooood znooooo stada ukradu glas. Neka hvala, odoh ja u Njemačku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo petljaj, lazi, foliraj, lozi, varaj...nepismeni primitivci
Ovaj grad se može porediti sa indijskim, kineskim i brazilskim predgrađima.Ne pričam o zagađenosti zraka (mada i to), nego je prvljavo, neuredno, zahrđalo, staro, ofucano i sve nakaradno.
pravo ruglo
Porodično glasanje. Kod nas u mjesnoj zajednici, ovaj što je pobjedio pršle godine. Je glasao porodično sigurno 30 puta. Valjda se paze, a on im je omiljeni u selu.