Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz godine u godinu ista suplja.
U Bosni sudske odluke se ne poštuju,anarhija pod pokroviteljstvom OHR-a.
Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju...
Jubilarni 100ti klixov članak o 9. januaru! Milorad definitivno pogađa u metu.
Pitam se kako bi BiH izgledala da nema interneta a pogotovo mogucnosti pisanja komentara? Kako bi svijet izgledao da je nakon 2.sv.rata postojao internet i ovakvo konstantno trovanje ljudi. Bili jos uvijek postojao?
A jel se to 9. januar nije slavio prije Osmorke? Dok je SDA drzala poluge vlasti nije se slavilo je li? Hahahahahahahahahahaha.
Prvo izglasajte i promijenite zakone ..Pa kad političari prekrše da se zna javno šta ga slijedi..E onda će biti svi manji od mrava.Uvuće jezik u guzi....i biće na kraju.......MI SMO I BITI ČEMO FINI...Dok vlada bezakonje i korupcije Bosna i Hercegovina nema napretka..
Sta se bunite protiv RS kad vam je je "babo" Alija blagoslovio potpisom u Deytonu...
Svima iz tuzilastva otkaz i zaposliti one koji znaju i zele da rade a nisu podlozni politici.
E jeste naporni. Jest, stalo je vama da se prekine sa tim, ali o tome pričate samo dva dana u godini
Kojeg ustava? Koji sud? Ciji? Ne sjecam se niti mogu naci da postoji neki koncenzus kada su u pitanju ovi POJMOVI. Nikada niko iz vladajucih struktura RS-a nije izjavio da priznaje a kamo li postuje neki tzv ustav. Nikada niko nije, niti ce slaviti bilo koji drzavni praznik. Nikada niko nije, niti ce pjevati neku zajednicku himnu. Dakle... okanite se corava posla i uzaludnih prepucavanja.
kakav vatromet na dobrinji, ko nova godina... sretna novaaaaaaa
Hajmo opet biti realni. Kako krivično goniti i privesti čovjeka koji ima kontrolu nad SIPA, nad MUP RS-a i policijom tog entiteta, čovjeka koji drži sve konce vlasti u RS-u i koji ima učešće u vlasti BiH, čovjeka čija imovina se procjenjuje na 3 mlrd. konvertibilnih maraka? Tome treba dodati i politički razjedinjen bošnjački korpus koji će za fotelju oca rođenog prodati. Ovu državu će opet braniti obični narod ako do belaja dođe.
Razloka izmedu Kajganica , Dodika , Izetbegovica, Covica i mnogih drugih visoko pozicioniranih je samo u izgledu i nacinu odijevanja a ostala ideologija identicna. Daj uzmi sto vise .
Dobro, eto, praznik je neustavan. Šta dalje? Hoće li probosanski političari koristiti Pravo ili nastaviti raditi za lični interes? Ima Bosna i većih problema od neustavnog praznika. Niko ih ne rješava. Samo se za vlast bore. Malo ko od njih razmišlja o narodu i ima razvijenu kolektivnu svijest. Žalosno je što više ne znaš za koga glasati.
Kompletan " prvi saf " u zatvor.
Bez obzira na sve srbi pokazuju da imaju m*uda.....a mi samo imamičo kult žrtve, kmečanja i sadake.... Izgubili smo i poklopimo se ušima rahljavim
Bla bla bla... vatromet od 10-15 minuta bez prestanka grmio od pola 8... nema klix reportera.
A šta kažu bih dritani?
Hahahaha
dokaz na slici