Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isušite Drinu, Drina je najveća grobnica
Tijelo truhne,a duša nastavlja da živi
Pronalaze se temelji genocidnog entiteta
I opet podrzavjau i slave presuđenu zvijer sratka mladića. Zato treba ustrajati na tužbi pa nek placaju generacijama jer su svi isti čim ono podržava nekog ko je ubijao civile i zarobljenike.
Sinoć u Sarajevu zapalili opet auto onom dileru bubi Koreliju kad će jednom njega zapaliti u autu.
samo vi kod vucka na vakcinu... bulevar ratka mladica...
Ovako oni nas posmatraju - "Na tursku glavu mušku nikad nemoj dići pušku, ti to možeš mnogo bolje jer se stoka nožem kolje"
@gooUser 160392.... naravno da jesu i svi nestali Srbi tu.Ne dozvoljavaju niti srpskim,niti nezavisnim medjunarodnim forenzicarima da prisustvuju postupku nad iskopanim telima! Zasto,pa zna se?!To je sabirni centar zrtava rata i Srba (nestalih)i Muslimana iz toga kraja,a i sire.