Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri i indijanci -nema genocida, britanci i aboridzini -nema genocida, nemacka nije odgovarala za genocid za ubistvo za 5 miliona jevreja, hrvatska ije odgovarala za pola miliona zidova , roma i srba koje je ubila u drugom sv. ratu ,erdoan kaze da 1,5 miliona ubijenih nije genocid , a ovo za 2000 tvrdimo da jeste genocid ...???
Njemačka je bila podjeljena i platila je ratnu odštetu. Amerikanci su priznali zlodjela koja su počinili nad indigenim stanovnicima, Australija je Aboridžinima platila određenu sumu novca kao odštetu. Hrvatska nije kažnjena jer je veliki dio sudjelovao u NOB-u i jer je ustaški režim uspostavljen od strane sila osovine a ne voljom naroda.
Kad si neuk i neinformiran, onda tako pišeš - uglavnom neistine. Pročitaj koju knjigu pa ćeš vidjeti da to što si napisao nije tačno.
Насер Орић у сред рата отишао на школовање...хахахахахха
Neka se zna sto Srpska stoka uradila...Nikada ne zaboraviti...
ajde ko smije nek nešto na crta na njima ili ih skine. nek se zna.
Dabogda da i Vaskrs docekaju u divljackom okruzenju.
Ugasiti mogućnost komentarisanja!
Hebe nam se da li Srbi priznaju ili ne priznaju genocid! Kao da je društvu u cjelini stalo da svaki ubica prizna ubistvo. Ne mora priznati, dokazano je!
Cuo si za Srebrenicu ja o tom pricat ne volim al poslije tog ne postoji covjek kojeg se ja bojim Za mene strah ne postoji ne postoji ni Bog poslije mrtvog oca, brata i mrtvog grada mog Odtad mrzim Holandiju Ajax, cvijece i holandjane otad mrzim Srbe ne mogu ih smislit jarane
Covjece nacuditi se mogu kakvi su to monstrumi bili, ko zaboravi taj nije normalan
Genocidaše treba vječno progoniti.
Srbi su genocidan narod, to ne treba da se zaboravi nikada, i konstantno treba podsjećati na tu činjenicu, nije mit činjenica dokazano!
Moje mišljenje je da je zaštićena zona proglašena sa namjerom da se sto veći broj Bošnjaka skupi na jedno mjesto a onda pozovu krvnici da ih pobiju. Jedino objašnjenje zašto UN nije štitio te ljude i lično ih smatram direktnim srbočetničkim saučesnicima, podvalama su Muslimane doveli pod nož krvnicima.
Država se zove Nizozemska i stanovnici su Nizozemci, a ne Holanđani. Eto, samo to da spomenem.
Jel ovo fiksnim telefonom slikano?
Ekonomska mjera prve klase.
Niko neće da informiše na tabli di je bio heroj Orić u mišijoj rupi a heroj za klanje civila. Meni to ništa nije jasno sa dogmom sa greškom o Srebrenici. Istina će doći kad ode ustaški i nato špijun Dodik.
Haha pa ovo ima da bude išarano u roku od 24h...vidit cete jarane