Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direkcija za putOve. :))))
...dosadni ste, niste izmislili toplu vodu a drugo, garantujem da ćete opet napraviti sranje od staze jer nečete napraviti da valja a niti ćete pokriti cijeli grad... cilj staze jeste da bi bio cijeli grad pokriven za vožnju, koja ce sluziti kao alternativa "javnom prevozu"... a ne da napravite stazu, po kojoj ces praviti krugove onako za razonodu! to dvoje su različite stvari!
...ps: uopće nije bilo potrebno odvajanje pješačke staze od biciklističke sa nekakvim ivičnjacima...to je čisto pranje novca!
http://tinypic.com/view.php?pic=28l6tsz&s=8#.VO8bmvnF_uM
biciklisticka pruga nedjarici-otoka idu radovi s pjesmom
naravno. dok se pruga ne rastopi :-D
pridodala sam ga listi svojih dugova :-D nikad ja na zelenu granu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)