Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nejma ljepše zemlje na svijetu od naše BIH samo da se oslobodimo okova sadašnjih politika koje nas guše i raseljavaju i bahatih i pohlepnih političara koji nas kradu i vuku u provaliju.Samo nam treba normalno državno uređenje i da od svog rada i korišćenja prirodnih BIH bogatstava i resursa živimo ko bubreg u loju i postanemo najbogatija nacija.
Bosna je divna zemlja,ali kakav narod takvi i vlastodržci.
Nema ljepse zemlje??? Joj budaletine pa naravno da nema kad nemas para da igdje drugo ides i vidis. Barem reci ‘MENI nema ljepse zemlje’. Sta bi onda jedan Talijan trebao reci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krajina je zaista prelijepa.Ja zivim u Zenici,a prosle god smo cetiri dana obilazili Krajinu i zaista smo ostali bez rijeci
Imamo svega sem pameti da iskoristimo i uživamo u tim ljepotama
nema bih 'al ima krepali protektorat pred raspadom na tri dijela. nije ni čudo dok se hrvati preglašavju i lovci prebrojavaju.
BiH - Najbogatija zemlja a najsiromašnija država! Pošto su je lopovi političari doveli na drugo mjesto najzaostalijih država Evrope, ovim vam samo zamazuju oči. Velika većina BH građana ne može otići u Prag, Pariz, Berlin, New York, Tokyo, Beč, itd... mogu samo da sanjaju!
Pa eto recepta svake godine. Moze se ovako i ljeti i zimi. Par miliona da se pogura domaca privreda. Treba malo i ova slabija podrucja pogurati...Livno, Drvar, Gorazde, Zavidovici...
Još samo da nam podijelite vaučere
Ja se kupam nedeljom
Dobro im je ovo samo ne znam kome je namijenjeno jer više od polovine ljudi je već iskpristilo godišnji ....
treba obnoviti i obogatiti video, a što da ne u budućnosti i hologram, sadržajima stare kule koje su u svakom dijelu naše države... dosta njih propada
Da je samo infrastruktura kako treba bilo bi super a ovo sve da obidjes treba ti hefta....
Ovo sa vaucerima je dobra ideja. Sada sve mora biti na bijelo i drzava ce, nadam se imati u vidu neke nove porezne obveznike koji su radili na crno.
Jajce definitivno najljepsi mali grad u bih
Soasavaj se ko moze.
Drzava je u q**** za industrije.Razvijat turizam ,turisticke fakultete smanjiti skolarine,vratiti diplome u turisticki sektor da svak ne moze biti kuhar kobobar manager