Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A BAKIR U BECU PIJE RAKIJU
sto alija ovog bakira nisi izdrko nego ga nama ostavi.
nasmijo si me svaka ti čast druže
13. godina ... predsjednice, najveci sine Bosne i Hercegovine nek ti je rahemet dusi tvojoj!! mi za koje si znao rec "moj narod" cemo te za vazda da pamtimo, da pamtimo tvoj lik i tvoja djela ucinjena za nas i nasu drzavu. el fatiha.
Upoznajmo bosnjake.. http://m.9gag.com/gag/azA0m4N?ref=android.s.fb
Bakire stoko bolje da te Aljo izdrko, ti si njegov jedini grijeh
Rahmet Vam dusi Predsjednice da Vas Allah swt Dzenetom nagradi. Hvala Vam za sve predsjednice
Ovi Bakirovi retardirani plaćenici pokušavaju minusima unerediti svaki naš komentar ovdje, znam istina boli, boli i nas 20 godina e vala dosta ste se kur*ili, dolazi vrijeme da prodate ta odijela, kravate i lakirane cipele koje vam ionako nisu stojala uz diplomu osnovne škole
Vala si nas Alija u silni belaj uvalio i brate unazadio da je pitanje hocemo li se ikad iz ovog jada iscupati? Jos sa ovim tvojim sinom na celu, Bosnin je ugled ukaljan po svijetu.
@Destroyer3 😅😅😅 hej bas ti hvala sto me danas nasmija.
@Destroyer3 izvini ako si se nasao uvrijedjen. Samo u zivotu covjek treba da bude realan i iskren a ne da zatvara oci i okrece glavu od realnosti i sam sebe ubjedjuje da nesto nije tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo treba prestat obilježavat, kad je nebitno njegovom Žutom sinu koji šenluči po Beču, zašto bi bilo bitno meni i nama ..!!!
Pišam mu se na grob, prodao i podijelio zemlju Karadžiću i Tudjmanu. Što ga četnička JNA ne ubi u oklopnom vozilu davne 1992, već ga pustiß
Ne vidi se mnogo naroda, a i ovo malo što je prisutno, došlo je iz moranja. Nešto se ne vide ni efendije i njihovi iz islamske zajednice. Kako godine prolaze, istine sve više i više izlaze na vidjelo, narod se polagano osvještava i saznaje pravu istinu šta se radilo u ratu, poslije rata, sad u sadašnjici, ali budućnost neće biti onakva kakvom su je zamišljali, narod će se izboriti za svoje dobro.
a bakir u austriji... eh da te moze vidjet babo
ala mu rahmetile ovo je naš predsjednik,neka mu je vjecni rahmet a ovi besposlicari sto za hljeb nemaju bog im neda ni za kiflu neka psuju i vrijedjaju kada nemoaju pametnijeg posla umrijet će kao klošari i jadnici bakire uz tebe smo ti si naš mi smo tvoji a ovi sto mrze neka mrze bolje nisu ni naučili vlaščad i pačćad ostaju isti
Ne zaboravi sledeće srede da odeš na mezar Mušana Topalovića Cace!
Kosti mu zemlja izbljuvala
@SuaveAcecino1 jesi ikad vidio cirkus (pravi, a ne ovaj od drzave). Znas kad ciko prinese baklju ustima i puhne, a ono njemu vatra iz usta? E, pa on bljuje vatru.
@SuaveAcecino1 hahahahahahahahahah, pa ne bljuje zemlja vatru nego kosti, moze jedino gejzir kostiju
Sve što je propovijedao - danas mu stranka ni nalik na to nije.
Kaze se o mrtvima sve najbolje... ali unazadio je najvise svoj narod....
Da..mozda... stvari su se malo preokrenule... sada je samo krije da se krmetina jede
rahmet ti dusi predsjednice...
@BosanskiiSiin je homoseksualac
Ne zaboravi na Mušana Cacu u sledeću sredu!