Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kontam što je Sarajevo ovako prazno
I ostali gradovi u okolini..
@Referendum А јел то није у питању стари богумилски мелос и уз њега добро старо богумилско коло...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
50 000 bikova
i junica :)
Najgore sto ti sudis ljudima a pola ti rodbine tamo. Sine nauci da postujes tudje izbore. Ovaj dogadjaj ovim ljudima je sve u zivotu mozda nisu naucili niti imaju priliku za bolje ako njih ovo ispunjava pa neka se vesele. Samo nek nije na stetu drugima. Znam da ce biti puno dislajkova ali razumjet ce mnogi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najtuznije je to, sto je prosjecna plesacica na koridi za jedan da mahanja straznjicom sigurno zaradila godisnju platu prosvjetnog radnika. Toliko o ovoj drzavi.
@Limuntoss A ti probaj da se naucis pisati i provjeri tu tipku "Caps Lock"...
@jokashmokash Sta je to limuntoss napisao? Izbrisan mu je komentar xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ojha ojha ojha
gledaj seljaka obukao americku zastavu i izbrijao se kosom sa strane ahahaa
A mlada se usafunjala hahahaha
pun sebe izveo covjek mladu na koridu, među bikove i među kockaste glave sto ne razlikuju zenu od rasplodne junice
fuj
Seljaci treba ih gore i ostavit al ne oni poslje derneka, opet se nazivaju gradanima i hvataju se asfala.... Fuj
Pa gdje su sada svi ti ljubitelji životinja? Bojkotuju uklanjanje lutalica, ali im je ovo okej? Svi pričaju o festivalu u Aziji gdje se jedu psi, ali za ovo koga briga. Skoro svi ljubitelji životinja u BIH su ljubitelji pasa i mačaka, eventualno zečeva, ali i njih rado pojedu. To je ta logika "žao mi je slatkih životinja". Npr. moja prijateljica samo priča kako je grozno što uklanjaju lutalice, ali istovremeno ima bundu on činčile. Moroni.
Ili koriste Loreal, Max Factor i sve ostale kompanije koje testiraju na životinjama. Ganjaju po ulicama za peticije da se ne uklone psi lutalice, pa onda nakon toga idu na ćevape. Ili kaži da si samo ljubitelj pasa ili budi pravi ljubitelj životinja.
svaka čast na komentaru
Gledaj hrpe papaka, seljaka. Gledaj retard faca. Ovo je Bosna, ovo su Bakirovi glasovi. Džaba.
50 000 sda glasača, provjereno
Sve neki intelektualci vidi im se po faci... Prosjecni IQ 7...
@Limuntoss Fala Bogu...
@Limuntoss Mada istina to u ovom slučaju uopšte nije teško... Veći je IQ mog kera koji je prošao dresuru od 90% ovih na slikama...
Nije lose, ovo je 'iskustvo', kulturni dozivljaj, interesantno je. Ako nista uzmes pivu i sjednes u hlad i posmatras, i malo se prosetas, pojedes cevap il glavuse malo. Jedino mi zao bikova, nisam sad vegetarijanac, al sto ih tjeras da se biju, ko i oni matadori. Pusti ih nek vuku nesto, nek se trkaju, ako vec hoces da vidis ko ima boljeg bika. I nadam se da pokupe smece poslije, da ima neki kontraktor za smece.
Muzika nije bas moj ukus, previse violine, al to je dio ambijenta, dozivljaja, ala Drinski bluegrass, ko Kentucky. Ljudi idu maksuz u Kentucky za bluegrass i burbon i rostilj domaci. Ozbiljno, nisam sarkastican, stvarno, meni je interesantno.
@lipljen13 kakav Drinski bluegrass, to ti je OG Kalesian Sound......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko li ce smeca iza njiHA ostati?
treba na foto 18 fulala event
kakav Ćelo, šta će on... pih
Istocnjaci i ostala sitna balija!!
Skup pećinskih ljudi.
jel ovo hari mata hari na klavijaturama na slici 13 :):):)