Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Dado Mrdja je najvise kriv za taj zlocin.Malo je kaznjen koliko je nevinih ljudi pobio.Samo 17 godina je dobio. A njegova mati se hvalila da joj je sin pobio preko 200 muslimana. Ali neka, ima boga da je kao zrno.Nije mu sin dzaba rodjen sa anomalijom.Nije mali kriv,ali bog vidi sve. Prijedor je grad sa najvise ratnih zlocinaca od svih gradova SFRJ. Zasto je to tako i otkud tolika mrznja dragi moji Prijedorcani?
Analitik go.ni se u pic.ku mat.erinu ga.mad odv.ratna zbog idi.ota kao ti ceo svet smatra Srbe kao neke kol.jace gam.ad vise stete ste nam napravili takvi odp.adi ljudski nego njihove 2 vojske skupa dete je dete psi.hopato odv.ratna ma.rs sto.ko nazad u brda prvo su na.si trebali streljati tak.ve ko ti!!!
IMA I MUSLIMANA SA SLIČNIM PRIČAMA, POTRAŽITE IZJAVE IBRANA MUSTAFIĆA I HAKIJE MEHOLJIĆA NA SAJTU GLASA SRPSKE O NAMJEŠTALJKAMA U SREBRENICI I KAKO JE ALIJA ZAPRAVO ŽELIO DA SE TO DESI
ANALITIK - što si bolan govno?
10 muslimana je vredi kao jedan Srbin ili Hrvat...Prema tome nije u pitanju 140 civila vec 14 civila...
Malo brate..malo
Kako da nema,jedan Srbin je svjedočio u Hagu o masovnim strijeljanjima i kaže -Gospodine sudija ja kada sam vidio prizor da iz gomile mrtvih muškaraca i dječaka izlazi živo muško dijete i viče BABOO,BABOO i kada je krenulo prema meni,meni su se noge odsjekle a od tog događaja sam g sudija dobio šećer koji i danas danile nosim...-
Svaka cast na postenju ipak ima finih i postenih srba